sâmbătă, 2 noiembrie 2013

PREGATIȚI DE DERBY!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Dor Mărunt (juniori) 5-0

     Sâmbătă la Independența mini-galacticii lui Dan Giurcan și Lili Radu au arătat că pot juca un fotbal de calitate chiar și atunci când nu se află în cea mai bună stare din punct de vedere fizic. Balurile bobocilor
îi solicită destul de mult pe tinerii noștri fotbaliști în această perioadă!
     A fost rândul echipei din Dor Mărunt să primească celebra mănușă, echipă ce se anunța un adversar mai dificil după punctul scos în etapa anterioară împotriva echipei din Borcea, a altă candidată la promovare.
     Golurile au fost marcate de Chiriță (2), Tudor (2) și Popescu alături de multe alte ratări care i-au exasperat pe fanii galben-albaștrilor.
     Venus realizează un antrenament util înaintea derby-ului de sâmbătă, partidă în care în cazul unei victorii echipa noastră poate ajunge pe primul loc al campionatului.
     După meci, antrenorul Dan Giurcan a declarat în exclusivitate pentru blogul echipei noastre că staff-ul tehnic al echipei încă se află în silezio stampa însă numai pentru presa locală din Călărași! Astfel, la conferința de presă ce a urmat partidei au participat doar reprezentanții ziarelor și posturilor TV centrale!

2 comentarii:

  1. Felicitari copii si aveti grija in continuare. Fiti modesti si muncitori.

    RăspundețiȘtergere
  2. speram sa ne felicitati si dupa meciul care va urma :)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .