sâmbătă, 2 noiembrie 2013

DE-A RÂSU' PLÂNSU'

VENUS INDEPENDENȚA - Dor Mărunt 3-2

     Dor Mărunt venea la Independența din postura penultimei clasate, având un bagaj de 2 puncte, 6 goluri marcate și 30 primite, motiv pentru fanii gazdelor să spere la un scor fluviu în această partidă.
     Fără starul Voinescu (accidentat la această partidă) la mijlocul terenului, Venus a început în atac și a deschis scorul în minutul 7 prin cel mai constant jucător al său în acesat campionat, goleadorul Badea.
     Au urmat apoi momente hazlii cu apărarea noastră în prin plan. Deși pe teren se afla omul ales într-un top neoficial și nerecunoscut de nimeni jucătorul sezonului trecut, a cărui singură calitate este viteza, greoii fundași centrali ai Venusului au ales să practice un
joc la offside. Astfel s-a făcut 1-1, 2-1 pentru Venus prin Baraitaru, 2-2 și în cele din urmă 3-2 la pauză pentru echipa noastră.
     După pauză avem parte însă de decizii ciudate ale celor doi antrenori ai echipei noastre. Se efectuează trei schimbări menite parcă să asigure echipei securizarea rezultatului. Totul se vede în teren unde jocul ofensiv nu mai este același, iar cel defensiv, din contră, scârțâie în continuare. Se face 3-3 după o gafă colosală a lui Condei, care confirmă faptul că în acesat sezon cei doi portari ai echipei noastre nu se află în cea mai bună formă sportivă.
     Venus începe din nou atacurile, oarecum întâmplătoare, bazându-se doar pe sclipirile lui Badea, Turcu și șarjele lui Dorobanțu. Neobositul Gigi Badea își arată din nou clasa și aduce liniștea în tabăra noastră cu un nou gol spectaculos.
     Se termină 4-3 pentru Venus, iar un meci ce se anunța liniștit s-a transformat într-un mic circ menit să țină oamenii cu sufletul al gură. Jucătorii Vensului se plâng că în echipă nu ar mai fi atmosfera din sezonul trecut dar niciunul nu spune care sunt cauzele și niciunul nu încearcă să facă ceva pentru redresarea situației. Este blamată atmosfera creată la nivelul băcii tehnice precum și, culmea, în tribune -  că așa-i în tenis! Înainte de orice discuție însă fiecare trebuie să-și analizeze atitudinea, să accepte că greșește  și să nu mai dea dovadă de sensibilitatea unor fete mari în anumite momente.
     Pentru următoarea etapă Venus trebuie să aibă altă atitudine. La Mănăstirea se joacă un fotbal tare, cu dăruire și ambiție iar această echipă nu trebuie subestimată. Din contră, toți cei care sunt apropiați echipei noastre și care susțin că îi vor binele tebuie să se mobilizeze pentru obținerea unui rezultat favorabil. În fond, sâmbătă sunt două derby-uri - atât la seniori cât și la juniori. FORZZA VENUS!




16 comentarii:

  1. Zic si Zeciu au arata si sambata cat se pricep la fotbal. 3 schimbari anapoda la pauza si echipa a aratat mai rau ca valcele. treziti-va domnule Anghel si dati un sut in cur astora care cred ca fotbalul a inceput si se termina cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnilor , in curand independenta va ajunge sa nu mai aiba nici antrenor nici jucatori. Circul facut pe banca si in tribune de oficialii clubului ii va alunga pe jucatori . Sa va fie rusine , slick , florin radu , mare portar ionut anghel ori lili omul ce a antrenat doar in vis , toti cei mentionati sunteti niste mascarici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândeam eu că nu ești îndeajuns de bărbat să-ți dai și numele real. Eu sunt dispus și la o disuție calmă față în față cu tine (oricine ai fi) dar nu ești coerent. Ratat mic stai liniștit că nu mor caii când vor javrele, pardon câinii.

      Ștergere
  3. Un sut in fund este un pas inainte, nu mai fiti invidiosi, lasati-l pe ILIE ZECIU in pace k a castigat cateva campionate in anii trecuti, iar acum este la doua puncte de primul loc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce campionate a cistigat ilie ma cu bani multi bagati in jucatori ce antrenor este el daca nu antreneaza si pe timpul meciului nu da nici o indicatie la jucatori este microbist care este si platit regula principala este cine da bani are voie sa vorbeasca este echipa noastra voi sinteti platiti sa jucati nu va convine puteti pleca dar ciinele din curtea abatorului nu pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  5. vedeti ca din iarna va pleca mai multi baieti din cauza galagiei pe care se creeaxa pe banca de rezerve
    se pare ca nu toti suporta tigania de la independent
    pacat de domnul primar care are un character foarte mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne tot bagi că pleacă jucătorii. Eu am disutat cu majoritatea și nu pleacă nimeni. Cred că tot tu ne anunțai în vară ce jucători vor pleca de la Venus și unde? Tu nu ești din preajma echipei, doar vrei să bagi fitile. Dormi ușor, nu mai fuma iarbă, nu mai consuma alcool poate te trezești la realitate.

      Ștergere
    2. Iar ai scris de pe telefon, la comanda. esti doar un pulifrici care se baga in seama. daca erai din echipa stiai ce anume se discuta intre jucatori si nu vorbeai prostii.

      Ștergere
    3. pulifrici sint toti cei care scriu comentarii, injura oamenii care ii sustin la venus si le suporta toate mofturile dar nu au coloana vertebrala sa-si spuna numele sau cum spunea ionut sa vorbeasca fata in fata despre problemele echipei.

      Ștergere
  6. unu deja a renuntat este vorba de onofrei

    RăspundețiȘtergere
  7. acum ceva timp mai avea-ti putin si pupati jucatorii si in fund pentu ce au facut la baraj,asta inseamna lipsa de caracter sa injuri niste baieti care au dat totul pentru aceasta echipa daca erati barbati le spunea-ti ca nu mai aveti nevoie de ei si aducea-ti altii dar ati vrut sa faceti performanta cu bani putini. interesaty-va cati bani cheltuiesc cei de la modelu. intradevar echipa numai joaca cum o facea anul trecutdar asta nu inseamna ca trebuie sa ii injurati ca pe niste sclavi pentru ca v-au facut fericiti odata. si apropo acesti 'caini de la abator' au avut oferte sa plece la un 'abator' poate mai mare dar tin foarte mult la acaeasta echipa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au castigat cumva barajul si nu stim noi? daca cievna vrea sa mearga la modelu nu cred ca ii tine nimeni, dar sa nu va cereti inapoi in retur sau sezonul viitor. a mai plecat unu la galatui cu ceva jucatori si au plans apoi sa revina. spune si tu cine i injura pe jucatori in afara de zlic care e un turbat si s epoarta urat cu toata lumea.

      Ștergere
  8. parerea mea ca cei care scriu asemenea lucruri sunt niste persoane care vor sa bage raca in aceasta echipa si cred totodata ca nu sunt scrise de jucatori lui venus ci de alte persoane care se perinda in jurul echipei.fara suparare dar cred ca unul dintre ei este chiar doru simion care se pare ca este deranjat foarte tare ca nu sa ocupat el de campania de transferuri ci pretinde ca din cauza asta nu mai e o echipa unita asa cum era atunci cand sa ocupat el de anumite transferuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am curajul sa jur cu mina pe BIBLIE ca eu nu scriu asfel de art.inpotriva echipei pe care o iubesc atit de mult. Asa ca nu mai face pacate nici cu gindul sa nu te loveasca CEL de sus,pote ai copii.

    RăspundețiȘtergere
  10. ba fratilor,maturizati-va si nu mai va bagati unde nu aveti habar.Sa facem anumite supozitii pe seama unor zvonuri,nu facem altceva decat rau unei echipe ce a fost/este/va fi o emblema in judet.Vad ca toata lumea lauda Modelu...Bun ,tot respectul.sa castige ei campionatul,barajul si vom vedea...a...si daca nu vor castiga barajul macar sa fie cativa ani buni in top...cum a fost echipa din independenta de cand ma stiu eu.revenind la echipa>jucatorii care nu au caracter sa plece frate,desi nu cred ca exista asa ceva.tensiune si reprosuri au existat intotdeauna la ekipa,pentru ca se vrea performanta.Fratilor,nu vedeti???VENUS=PERFORMANTA.Dati si voi dovada de bun simt(astia care tot critica si injosesc jucatorii si conducerea) si nu va mai amestecati in familia asta.Succes Venus la Manastirea,va fi un meci greu.Astept cu nerabdare sa va vad in acest sezon.
    Respect!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .