sâmbătă, 23 noiembrie 2013

VISUL CONTINUĂ!

Victoria Chirnogi (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-3

     Finalul turului se apropie iar juniorii Venusului depind numai de rezultatele proprii pentru a obține titlul neoficial de campioni de toamnă. Noul hop s-a numit Chirnogi, acolo unde echipa gazdă a încercat fără succes să țină piept micilor galactici.
     Prima repriză a fost în totalitate la discreția elevilor lui Dan Giurcan și Lili Radu care au marcat de două ori prin Tudor Bogdan și au ratat alte numeroase ocazii.
     La 10 minute de la reluarea reprizei secunde Chiriță a adus liniștea pentru susținătorii noștri înscriind pentru 3-0 după o cursă plecată de la centrul terenului.
     La acest scor relaxarea a intervenit în rândul jucătorilor oaspeți iar gazdele au reușit să înscrie după erori în lanț ale apărării noastre.
     Gazdele au crezut în șansa lor și au încercat să atace însă fără succes. Venus a revenit în atac și și-a ținut adversarul la respect în ultimele minute ale partidei. 
     De remarcat că încercarea gazdelor de a reveni în joc s-a produs pe fondul unor decizii hilare ale arbitrului de centru care probabil se plictisise și a încercat să facă jocul mai interesant prin câteva decizii pro-gazde. Văzând că nu are sorți de izbândă iepurașul cel plictisit a fluierat finalul partidei după doar 30 de minute jucate în cea de-a doua repriză.
     Venus rămâne pe primul loc la egalitate cu echipa similară din Ciocănești, cele două echipe fiind urmărite de aproape însă de Mănăstirea și Borcea, anunțându-se un campionat de juniori foarte disputat.

3 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .