duminică, 12 septembrie 2010

"VENUS, APROAPE DE INEC LA BORCEA !!"


AGRICOLA - VENUS 1-2
( .. / Petcu I, Cinaru C.)

Sositi la Agricola cu un moral foarte bun dupa cele doua victorii din tot atatea pardide, Venus a intrat in teren cu un aer superior fata de adversarii sai iar asta i-a costat pe tot parcursul intregului meci. Trupa lui Ilie Zeciu a reusit sa se impuna intr-un final, la limita 2-1, dupa un joc chinuit, fara prea multe ocazii mari de poarta, momentele fierbinti venind abia pe finalul partidei.

Venus incepe cu : Condei – Visan, Coman, Cinaru, Mustata – Oprea G. , Furdui, Gh. Daniel, Oprea Aurelian – Popa, Oprea Adi
Au mai intrat : Benone<->Mustata, Gani<->Visan, Anghel<->Popa, Petcu<->Oprea Aurelian

Min. 10` - Gazdele trec pe langa deschiderea scorului printr-un sut ce trece milimetric peste poarta Venusului.
Min. 15` - Venus iroseste o buna ocazie de gol atunci cand Popa intorce un adversar in careu si suteaza cu stangul peste transversala.
Min. 25` - Oprea Aurelian se infiltreaza in partea stanga pe un culoar de unde centreaza pe jos in forta, acolo unde un fundas al echipei din Borcea este foarte aproape sa-si bage mingea in proprie poarta.
Min 30` - Borcea este foarte aproape sa dea lovitura, la o neintelegere in apararea Venusului, mingea ajunge la un atacant gazda care , ramas singur cu Condei trimite din volee pe langa poarta.
 Min. 60` - Oprea Adrian nu reuseste sa prinda poarta dintr-o pozitie excelenta aflat in 8m. si suteaza mult peste.
Min. 84` - Lovitura libera de la 18`m. in favoarea Independentei , executata de Petcu Ionut cu o finete de violinist, mingea sa trecand lejer peste zid si poposind in plasa echipei din Borcea, briliantele sarbatorind golul intr-o gramada spontana, ca la rugby. Asadar 0-1 !!
Min. 87` - Lovitura de teatru. Gazdele reusesc egalarea la un sut din 7`m., profitand astfel de naivitatile din defensiva Venusului . 1-1 !!
Min. 90+1` - Briliantele se arunca in atac cu toata echipa, fortand victoria in ultimele clipe ale jocului, iar la o centrare pe jos data din partea dreapta data de Petcu Ionut in fata portii, un fundas advers lufteaza inexplicabil, oferind mingea pe tava lui Cinaru, care ajuns in careu nu iarta cu un sut plasat in poarta goala luand la Independenta toate cele trei puncte puse in joc. 1-2 !!

“A fost poate cel mai slab joc al nostru din ultimul timp, trebuie sa`mi fac un control neaparat la inima pentru ca am trait acest meci de la agonie la extaz. Important este ca am invins, stiti vorba aceea, o echipa mare invinge si atunci cand joaca prost.” – ne`a declarat scouter-ul Venusului, Doru` Simion.

4 comentarii:

  1. Nush dc Ilie nu il baga pe Petcu Ionut titular si il baga pe babangida.

    RăspundețiȘtergere
  2. etapa asta ar trebui sa`l vedem titular !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo baieti si felicitari lui Ionut "arma secreta"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ilie, nu mai face echipa pe prieteni ca ti se infunda..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .