luni, 20 septembrie 2010

CINE E PE PRIMUL LOC ?! .. VENUS E !!

VENUS- GRADISTEA 2-0
( Gh. Daniel, Oprea Adi. )

Sambata, a venit randul celor din Gradistea sa vina la taiere pe stadionul din Potcoava, acolo unde Venus isi disputa meciurile de acasa. Ajunsi in templul fotbalului calarasean, Dunarea din Gradistea a venit cu gandul de a se apara pet tot parcursul intregului meci. Nu le-a mers !
Briliantele conduse de Ilie Zeciu au reusit sa se impuna mult mai clar decat o arata scorul, 2-0, trupa din Independenta irosind ocazii rarisime avand in fata apararea condusa din teren de “elefantul” Mitu, omul de care fotbalul se roaga sa se lase de cativa ani buni.

Venus a inceput astfel : Condei – Visan, Coman, Cinaru, Benone – Petcu, Furdui, Mustata, Oprea Aurelian – Gh. Daniel, Oprea Adi.

Au mai intrat : Visan <-> Petcu M. , Petcu I <-> Popa , Oprea G.<-> Gh. Dani, Anghel <-> Oprea Aurelian

Min. 6` - Oprea Aurelian trimite o centrare hoata, mingea luand o traiectorie ciudata, fiind deviata in bara de portarul advers, apoi scargandu-se prin fata portii fara ca cineva sa o trimta in plasa.
Min. 10` - O balbaiala in careul celor din Gradistea il pune pe acelasi Oprea Aurelian fata in fata cu goalkeeper`ul advers, mingea sutata de el din 8 metri ducandu-se glont peste transversala.
Min. 15` - Furdui George reuseste o pasa de geniu peste toata apararea Dunarii, aceasta gasindu-l liber in 11`m. pe Mustata , care face o foarfeca de toata frumusetea si trimite de putin peste poarta celor din Gradistea.
Min. 20` - Asediu la poarta celor din Gradistea, Petcu Ionut rateaza si el din 6 m. lateral dreapta, trimitand in forta in portar dintr-o pozitie excelenta.
Min. 30` - Corner executat perfect de Petcu Ionut in 6`metri, acolo unde Mustata se intalta dintre doi aparatori si trimite cu capul in coltul lung, mingea lovind bara care mai salveaza o data echipa dunareana.
Min. 36` - Gh. Daniel suteaza din drop de la 20 de metri, portarul reusind sa prinda cu greu in doi timpi.
Min. 42` - Lovitura libera de la 25` de metri, executa Gh. Daniel, lovitura lui fiind respinsa cu greu in lateral, acolo unde Oprea Aurelian reia pe langa poarta.
Min. 52` - Mustata face o preluare pe coapsa spre centru din banda dreapta, nu sta pe ganduri si trimite o folia-seca cu stangul catre vinclul portii adverse, portarul stand tintit pe linia portii privind mingea scurgandu-se de putin pe langa unghiul drept format de cele doi bare.
Min. 60` - Furdui George mai reuseste o centrare ca la carte data peste apararea Dunarii, in 6`metri, acolo unde Gh. Daniel reia prin alunecare spre poarta, portarul reusind sa pareze in prima faza, mingea ajungand din nou la Dani, care de trimite de jos mingea in poarta pe sub portarul Gradistei si declanseaza fiesta la Independenta. Asadar 1-0 !!
Min. 65` - Venus trece pe langa majorarea scorului atunci cand Benone trimite spre vinclu o minge din lovitura libera, portarul scotand in extremis o minge pe care scria gol.
Min. 70` - Intrat pe teren de cateva minute, Popa il ridiculizeaza pe Mitu in banda dreapta, trimite o centrare covrig in fata portii, acolo unde Oprea Aurelian mai rateaza o data, cu capul din plonjon dintr-o pozitie perfecta, trimitand pe langa poarta.
Min. 72` - Gradistea, afalata la prima ocazie pe toata durata partidei, este aproape sa dea lovitura prin atacantul Ionita care scapa singur catre poarta Venusului si trimite de putin pe langa aceasta.
Min. 79` - Coman trimite din lovitura libera un sut centrare, mingea respinsa de portar ricosand la Oprea Adi. care, sters pe toata durata meciului nu gaseste plasa reluand in portar din 3 metri.
Min. 88` - Oprea Adi. isi i-a revansa si inscrie pe un atac bine gandit de Venus, plasand pe langa portar mingea cu care briliantele au semnat desprinderea. 2-0 !!

“Sunt multumit de cele trei puncte, dar nu si de joc, ratam nepermis si asta ne va costa pe viitor. Exista si o parte buna, faptul ca ne creem destul de usor ocazii de poarta. Baietii par a fi jucat cu gandul la meciul ce urmeaza, cu Spicul. Speram sa invingem si acolo sa ramanem la aceeasi eficacitate, cea de 100% din toate aceste 5 meciuri.” – a declarat Ilie Zeciu

“Am ajuns pe primul loc, nu ne vom mai da jos de aici, asta e locul Venusului si trebuie sa ne mentinem acelasi tonus pe tot intregul campionat. Sa va spun un amanunt picant, Mustata a plans in vestiar dupa joc pentru ca n-a reusit sa marcheze, isi doreste foarte mult sa inscrie pentru a se descatusa, iubeste mult acest club, sunt trairile lui, va marca cu Roseti. Ucidem Spicul la ea acasa !”- a tinut sa adauge scouter-ul Venusului , Doru Simion .

De remarcat este faptul ca la o zi dupa victoria Venusului, trupa de copii a Independentei, 96`-98`, condusa de Dan Giurcan a reusit o victorie rasunatoare in dauna Dunarii din Calarasi condusa de pe banca de Marius Paun si Gh. Alexeandru, cu scorul de 8-1 , cei doi antrenori fiind mustruluiti serios de presedintele Dunarii, Sima.
Au marcat : Tudor Petrus, Tudor Catalin, Dumitru Eduard, Paslaru Florin, Dumitrache Alexandru si Johny reusind un hatt`rick.

“Nu vreau sa vorbesc despre aceasta noua victorie. Le scad din merite elevilor mei daca as face-o. Ei sa vorbeasca, e meritul lor!” – a declarat Dan Giurcan. Descoperitorul de talente din curtea Venusului.

3 comentarii:

  1. sambata nu o sa castigati,am vazut ambele echipe dar sincer spicul este peste voi.oricum va fi un meci disputat

    RăspundețiȘtergere
  2. copile, nici un meci nu seamana cu altul, adevarat ca noi daca suntem pe locul intai, automat suntem si echipa mai slaba ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si succes sambata!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .