duminică, 30 august 2015

NEASTEPTAT-NESPERAT-LOGIC-MERITAT !

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Unirea Manastirea (juniori) 3-0 (Chirita, Ursaru 2)

     Un meci impotriva echipei campioane este totdeauna unul greu iar dorinta de victorie impotriva acesteia este una foarte mare. La aceste argumente adaugati o mica dorinta de revansa fata de sezoanele precedente si aveti imaginea startului de partida de sambata.
Juniorii Venusului au intrat pe teren hotarati, au facut exact ceea ce li s-a cerut si au castigat intr-o maniera categorica derby-ul cu Manastirea. Indiferent de moment, o victorie impotriva campioanei ramane o victorie foarte importanta mai ales prin modul in care a fost obtinuta. Manastirea nu mai are trupa din sezoanele precedente, insa are continuitate si forta necesara sa se lupte pentru un nou titlu de campioana judeteana.
Sambata insa, copiii antrenati de Daniel Condei si Dan Giurcan au fost mai buni sau poate prea buni. Fara a excela la nivel individual, toti jucatorii s-au pus in slujba echipei si au depasit net o formatie oaspete care nu a stiut ce a lovit-o. Uluiala maxima pentru toti suporterii si conducatorii echipei noastre care se frecau la ochi si nu le venea sa creada – in minutul 35 Venus conducea cu 3-0 si rata cu seninatate ocazie dupa ocazie.  
Pana la final Venus a pastrat avantajul obtinut, ba chiar si-a permis sa rateze un penalty.
Este imbucurator faptul ca la Venus rezultatele muncii incep sa apara, insa toti copiii trebuie sa fie in continuare seriosi si sa munceasca poate mai mult la antrenamente. Greul acum incepe, desi presiune nu exista, pricipalul obiectiv al echipei fiind clasarea in partea superioara a clasamentului si binenteles, pomovarea de juniori pentru “echipa mare”.
Sambata pe copii ii asteapta un nou examen dificil, poate mai dificil decat cel cu Manastirea. La Independenta vine Victoria Chirnogi, o echipa care si-a anuntat intentia de a castiga campionatul judetean in acest sezon. Este nevoie in continuare de multa munca si putin nororc pentru a putea trece cu bine si peste acest examen dificil. Succes!


NOTA:  Dupa meciul cu Manastirea toti copii au semnat prelungirea contractelor cu Venus Independenta, precum si cresterea valorii acestora! Acelasi lucru se poate intampla cu cei doi antrenori, doar in situatia in care isi indeplinesc obiectivul trasat la startul sezonului!

Un comentariu:

  1. Felicitari baieti! Mult noroc in continuare si sper sa reusiti ceea ce nu am reusit noi! Bogdan Tudor.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .