duminică, 23 august 2015

FARA ISTORIC!

Viitorul Curcani - VENUS INDEPENDENTA 1-4 (Chirita 2, Borbely, Lamba)

     Dupa lectia de fotbal predata gratuit etapa precedenta echipei din Borcea, Venus Independenta a avut lectie deschisa la Curcani.
Nu se anunta un examen prea complicat, temerile fiind legate doar de doua lucruri – terenul prost si absenta unor jucatori importanti (Badea, Ene, Manofu).
Venus a inceput foarte bine partida, s-a asezat in jumatatea adversa si si-a creat destule ocazii. Scorul a  fost deschis de Lamba in urma unei faze fixe si majorat de Chirita, care a finalizat in stil de mare atacant o faza creata de Voinescu si Borbely. La 2-0 un jucator al gazdelor a fost eliminat corect dupa ce, in mod inexplicabil, a lovit arbitrul de tusa, fiind apoi admonestat de toti coechipierii si suporterii.
De alfel, “eroul” parea ca atunci iesise de sub un dus cu rachiu, ceea ce reprosa fiind tocmai eliminarea sa si nimic altceva. Ulterior s-a aflat ca acesta nu consumase tarie, ci doar cateva beri!! Hai sanatate!

Jucatorii din Curcani, limitati ca exprimare, au jucat una si buna – bufa in jumatate adversa si fuga dupa minge, poate poate o iesi ceva. De asemenea, celebra vorba “lama jos” a fost din nou la moda.   Nu le-a mai mers, desi inaintea meciului erau extrem de optimisti si se gandeau la rezultatul bun obtinut cu Chirnogi.
A doua repriza a insemnat spectacol iar Venus  a mai marcat de doua ori prin Chirita si Borbely. De altfel, Ciobi a fost aplaudat la scena deschisa de toti spectatorii, fiind probabil cea mai calduroasa primire facuta acestuia pe un teren advers.
Cum "rareori" se intampla, staff-ul tehnic al echipei noastre a incercat sa inchida partida si a introdus in teren numai jucatori cu profil defensiv – 3 fundasi si un inchizator! Era si normal din moment ce altii nu mai erau pe banca! Cu aceasta ocazie a debutat pentru echipa de seniori si tanarul Spranceana, cel sarit din schema etapele anterioere “din ratiuni tactice”!?!
La conferinta de presa de dupa partida aproape intreg staff-ul tehnic al echipei a deplans situatia creata si a solicitat aducerea unor jucatori de profil ofensiv pentru intarirea echipei. In mod deosebit a au fost solicitati Gregory Tade si Aymen Tahar, despre care Gigi Becali anunta ca urmeaza sa fie pusi pe liber de FCSB, insa conducerea nu i-a putut oferi decat pe Minea Marcel sau pe Boba si eventual Bica Marian (fara suparare baieti)!!!

     Fara mai insista pe aceasta problema (care deranjeaza tocmai pentru faptul ca este una reala), uram succes echipei Venus Independenta in etapele urmatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .