sâmbătă, 15 august 2015

RECULUL VEDETELOR!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Agricola Borcea (juniori) 2-2  (Ursaru 2)

     Juniorii lui Dan Giurcan si Daniel Condei nu au reusit sa confirme startul bun din etapa trecuta si s-au impiedicat acasa impotriva unei echipe subtire, care insa a profitat de letargia si delasarea jucatorilor nostri.
Copiii din Independenta au ratat destul de mult, uneori exasperant, insa ceea ce deranjeaza este atitudinea unora si modul in care au abordat partida.
Intre cei mai slabi de pe teren au fost chiar jucatorii care trebuiau sa faca diferenta – Ursaru si Minea. Doar pentru ca ai batut cu 10-0 o echipa foarte slaba nu insemna ca esti vedeta si trebuie sa joci fiecare meci la acelasi nivel – lucru valabil pentru toti jucatorii.

Pe de alta parte, cei doi se pot declara nedreptatiti de tratamentul stff-ului echipei de seniori, care le-a dat sperante desarte privind mentinerea in lotul echipei mari apoi nu i-a mai bagat in seama. Este greu sa motivezi copiii mai ales cand elanul le este taiat fara o explicate rationala iar scopul pentru care joaca si se pregatesc devine dintr-o data de neatins.
Cu toate acestea, copiii trebuie sa se pregateasca in continuare si sa aiba incredere ca daca joci si te antrenezi foarte bine vor veni si rezultatele.


Etapa urmatoare ei pot demonstra ca semiesecul de astazi a fost doar un accident iar valoarea echipei este cu totul alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .