duminică, 23 august 2015

DOUA REPRIZE DIFERITE!

Viitorul Curcani (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 3-5

     In campionatul juniorilor de multe ori diferenta o face experienta, ambitia dar si rezistenta fizica. Sambata, la Curcani, Venus a avut de infruntat insa in primul rand suprafata de joc, una pe care mai degraba trebuie sa te feresti de accdentari.
Gazdele au deschis scorul din penalty dupa o gafa a apararii noastre, insa elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan au egalat destul de rapid.

A urmat o serie nesfarsita de ratari ale copiilor nostri si, asa cum se intampla de obicei in fotbal, ocaziile s-au razbunat iar gazdele au intrat in avantaj la pauza. Scorul a fost insa influentat si de jocul slab practicat de vedetele echipei, care parca nu reuseau sa-si revina dupa meciul din etapa precenta sau dupa meciul din seara precedenta!!!
Dupa pauza insa, pe teren a fost o singura echipa. Prospetimea fizica si-a spus cuvantul, semn ca celebrele pungi cu lichid aduse de preparatorul fizic Tomy Neubert special pentru Venus Independenta, incep sa-si arate proprietatile.
Venus a marcat de 4 ori si reusit o noua victorie, care o mentine in partea superioara a clasamentului.
O bila gri (!) pentru cei doi antrenori ai echipei, care au tinut in teren un jucator accidentat, care, cel putin in repriza secunda, nu a ajutat echipa, dar si alti jucatori a caror capacitate de ordin fizic scazuse considerabil si de asemenea, nu puteau ajuta echipa.  Ideea este ca orice jucatori din lot trebuie sa intre si sa reprezinte o sulutie, mai ales in situatiile precizate anterior.
Pentru copiii din Independenta urmeaza o perioada foarte grea, cu doua etape de foc impotriva echipelor care si-au anuntat intentia de a castiga campionatul judetean – Manastirea si Chirnogi.

Sigur, meciurile sunt dificile insa cu multa munca si putin noroc echipa poate scoate rezultate avantajoase. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .