sâmbătă, 8 august 2015

START PERFECT!

AS Belciugatele (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 0-10

     Echipa de juniori Venus Independenta a suferit ca in fiecare an modificari, atat la nivelul lotului cat si la nivelul bancii tehnice. Totusi startul de sezon  a fost cum nu se putea mai bun pentru elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan.
Adversarul a fost unul modest, insa trebuie apreciata evolutia copiilor, care nu s-au menajat desi rezultatul final nu a fost vreun moment pus sub semnul indoielii.
A fost prima ocazie in care Condei a putut vedea felul in care se misca elevii sai intr-o partida oficiala, desi i-au si lipsit cateva piese importante.

Trebuie remarcata evolutia lui Alin Ursaru, cel care a marcat 6 goluri insa a dovedit ca poate fi si altruist. De altfel, el si Minea Marius au fost cei mai buni de pe teren, dovedind ca nivelul juniorilor este unul scazut pentru valoarea lor, fiind necesara angrenarea acestora in cadrul echipei de seniori cu care au cochetat pe parcursul meciurilor de pregatire.
Ca si in cazul lui Cristi Chirita sezonul trecut, copiii merita sa li se acorde sanse existand riscul ca in actuala competitie sa se plafoneze. Totusi, ei trebuie sa depuna in continuare efort la echipa de juniori si sa demonstreze ca au valoare si sunt liderii acestei echipe. Rodul muncii lor poate aparea mai tarziu.
Etapa viitoare urmeaza insa o partida mult mai dificila. Agricola Borcea nu este o forta, dar este o echipa mult mai buna si experimentata decat Belciugatele, fiind nevoie de munca si concentrare pentru a castiga punctele puse in joc.

Jucatorii Venusului trebuie sa continue munca impreuna cu staff-ul tehnic si sa demonstreze ca locul ocupat sezonul trecut a fost unul intamplator iar potentialul echipei este unul mult mai ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .