sâmbătă, 1 august 2015

CE MAI VRETI?

     Ce inceput de sezon pentru Venus Independenta. Din pacate imaginea echipei este in acest moment imaginea modului in care noul sezon a fost pregatit – in graba, fara o imagine clara a ceea ce se doreste dar mai ales fara obiectivitate si claritate.
Perioada de pregatire a fost una foarte scurta, cu doar doua partide amicale total neconcludente, in urma carora trebuiau chiar testati anumiti jucatori.

     Dezorganizare, lipsa de interes sau poate nepricepere ar spune suporterii. Sau poate ca unii au gandit “lasa ba ca merge si asa”. Trecutul a dovedit ca atunci cand Venus s-a reunit in acest mod sezonul a fost nu slab, ci dezastruos (vezi sezonul 2013-2014).
Cand o echipa doreste mai mult decat un loc doi, in primul rand se organizeaza, dar acum ce vedem? Nimic.
Sun curios cum se descurcau liderii/diriguitorii/managerii/antrenorii echipei de seniori daca se confruntau cu problemele unei echipe fara bani sau macar cu cele ale unei echipe de juniori, care an de an trebuie sa gaseasca solutii pentru inlocuirea  a cel putin 3-4 fotbalisti.

     Nu in ultimul rand, sa le raspundem si fotbalistilor – aceste “nestemate” care se cred de neatins. Domnilor probabil nu stiti unde jucati si ce anume se cere de la dvs. E normal, poate ca nimeni nu va spune. Dar atentie – dincolo de pretentiile voastre de “campioni” trebuie sa aiba si Venus pretentii, adica sa dati ceva la schimb. Sa puneti capul in pamant si sa munciti in 90 de minute asa cum altii muncesc un an pentru ca voi sa luati prime. ATENTIE DOMNILOR LA PRETENTII CA VINE SI VREMEA DECONTURILOR - daca nimeni nu va spune acest lucru, cititi aici cu atentie.  
Sa speram ca acest articol deschide ochii cui trebuie din cadrul echipei si lucrurile devin mai ASEZATE, mai ORGANIZATE – singurul si poate cel mai important secret al succesului in acest moment.  


ARTICOL SCRIS IN TIMPUL PARTIDEI DE CUPA  Spicul Valcelele – VENUS INDEPENDENTA, la scorul de 1-1 


P.S. Scorul final a fost 3-1 pentru Venus dupa prelungiri, prilej pentru suporterii echipei sa ocupe din nou dupa multa vreme Piata Universitatii!

21 de comentarii:

  1. bravo ma. da e mai rau ca aia ia bani si nu ii intereseaza. primaru trebuie sa le mai dea peste basca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Punctul pe i. Da de ce chirita nu e titular?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vin io antrenor ca oricun nu trebuie sa fac nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. sinteti pe mina la niste smecher si nici nea ilie nu e lasat sa antreneze. pacat de bani care se baga

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa etapa 2 o sa ceretidemisia ca va invata borcea fotbal. Anu asta suntem campioni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca sunteti mai buni decat anul trecut dar o sa veniti la Independenta, luati 4 boabe si plecati acasa linistiti.

      Ștergere
  6. Laciocanesti daca era bani vostri jucam in divizia c. Traiti din blaturi ca asa va invata zeciu cu zlic si ciortanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi aveti aceeasi placa in fiecare an si in fiecare an ramaneti LOOSERI!

      Ștergere
    2. Ba ciocanitilor iar aveti gura mare cand sinteti in fata calculatorului? Ciocu mic sclavilor. La fel si aia de la borcea cu expiratii lor.

      Ștergere
  7. Cum sa vrea mai mult decat locul 2? Pai nu se vrea promovarea si anu asta se intra direct in liga 3.

    RăspundețiȘtergere
  8. Venus are potentialul necesar sa remedieze cele semnalate, dar trebuie sa existe vointa si initiativa. Si poate din nou entuziasm.

    RăspundețiȘtergere
  9. tot venus o sa iasa campioana.nu are cine sa-i incurce.chirnogi am inteles ca nu mai fac antrenamente si le-au plecat si niste jucatori,ciocanestiul sunt aceiasi din ultimi 3 sau 4 ani si nu au forta necesara de ase bate cu independenta,iar de cei de la borcea nici nu poate fi vorba cu expirati aia.asa ca venus este favorita si cred ca in sezonul asta nu are adversar.o sa termine la cel putin 10 puncte diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. te contrazic prietene,Ciocanestiul are putere mai mare ca voi in anul asta.o sa vedeti ca o sa defileze anul asta fara probleme.sunt mai profesionisti ca voi la toate capitolele.

    RăspundețiȘtergere
  11. asa e prietene dar daca valoare nu e nimic nu e. in plus la venus lucrurile vor fi bine puse la punct pentru ca urmeaza cateva surprize pt cei care nu se tin de treaba. chiar si asa ciocanesti tot e 3-4 termina.

    RăspundețiȘtergere
  12. CE BINE AU JUCATI PUSTI DE LA PARTIZAN CU STEAU. DACA INDEPENDENTA DA FREDIT UNOR TINERI SIGUR O SA AIBE SATISFACTII. EU NU CRED TOTUSI CA VOR PRINDE MINUTE PENTRU CA ZECIU NU II BAGA SI LE FACE VANT LA JUNIORI. NICI JU STIE CE PISTURI JOACA SI NU II CUNOASTE DAR SE BAGA SI ZLIC CU DORU SIMION. SE VEDE CLAR CA SI CJIRITA FREACA TUSA IN ECHIPA LUI ZECIU. CE CREDETI O SA JOACE LA SENIORI MARIUS SI ALIN?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e alin? Stati linistiti cartile se fac sa nu joace juniorii. E doar de gura primarului. A'ti uitat ca zeciu nu il voia pe chirita la seniori? E fricos nu cred ca stie nici meserie si e prost sfatuit sa bage vedete de capitala.in plus sa joace juniorii din comuna ar fi o palma mare data conduceri si lu zeciu care se pare ca nu sustine echipa in afara de primar.

      Ștergere
  13. Am inteles ca il tineti pe BEIA pina il face general,asta e bine ca avem si noi 6 ouncte asigurate. Prietenii stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai bine il da afara pe zeciu si il pune antrenor pe beia. Oricum anul trecut a jucat mai bine decat multi uni betivi din echipa.

    RăspundețiȘtergere
  15. In mod normal si giugiumica si marius trebuie sa inceapa sa joace pentru seniori. Nu neaparat titulari dar putin cate putin sa li se acorde incredere. Avem exemplul chirita care a confirmat, spre disperarea unora. Echipa de juniori produce pentru seniori, acesta fiind rolul ei dar ma tem ca intr-adevar unii inca sunt neincrezatori in munca unor oameni in folosul echipei Venus Independenta. Copiii trebuiesc incurajati, sfatuiti corect dar mai ales trebuie avuta RABDARE cu ei. Acesta este secretul. A si mai este nevoie de ceva - curaj de a-i arunca in lupta. Aici chiar suntem(ti) deficitari.

    RăspundețiȘtergere
  16. Visezi mult. In afra de tine si de primar nu stiu daca i mai vrea cineva la seniori. Nu te ai prins inca ca alti fac jocurile si nu i intereseaza de munca ca daca i interesa puneau mana si se antrenau nu doar sambata la meciuri. E frumos ce se facecu copii da la astia nu le pasa pentru ca pur si simplu nu stiu ce inseamna fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Va rugam ca in cadrul comentariilor sa utilizati un limbaj civilizat, in caz contrar acestea nu vor fi postate pe blog!
    Va multumim!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .