marți, 21 iulie 2015

SACUL CU AMINTIRI!

VENUS INDEPENDENTA - Victoria Lehliu Gara 4-0 

Iată o cronică de meci-derby, jucat pe 25 septembrie 2003, aşa cum a apărut în presa călărăşeană, sub titlul “Meci de meci de Divizia B!":


"Este o plăcere deosebită să vezi două echipe de excepţie ale acestui prim sfert de campionat că oferă cu dărnicie ceea ce fotbalul are mai frumos, într-un climat de sportivitate exemplară. Atât Venus cât şi Victoria s-au prezentat ca două echipe din diviziile superioare, nu numai prin imagine, dar mai ales prin prezenţa ambilor primari la acest meci, cât şi prin ceea ce au făcut în teren…

Au învins gazdele, dar primele 45 de minute au fost echilibrate, chiar cu o tentă de conducere a jocului de către elevii lui Ivan. A fost de ajuns o mutare de... şah-mat: Bică/M. Popa (rocadă în atac în min. 44) care a năucit apărarea oaspeţilor (şi pe Bratu) şi ultimul a marcat. De altfel, aceste “mutări de şah-mat” se pare că au de acum un secret la Venus, pentru că fazele din min. 51 şi 54 cu participarea lui Munteanu - Bică şi Radu (ultimii doi care au şi marcat), au făcut diferenţa în acest derby. Golul 4 aparţine în exclusivitate lui Bratu, care a acuzat fără temei un offside la M. Popa. Dincolo de ceea ce s-a întâmplat în joc, se cuvine subliniată sportivitatea jucătorilor ambelor echipe cu excepţiile numite Coman (eliminat pentru proteste la un 11m foarte clar (ratat - sau apărat de Şişu), dar şi de “preocuparea” lui Pătârlăgeanu mai mult de problemele de arbitraj decât de joc. Fără o echipă ştirbă în sectorul lui de joc, altceva s-ar fi putut întâmpla. El a luat numai “galben”, dar putea lua mai mult. De altfel, toţi jucătorii recunoşteau la final că... trucurile fotbalistice nu au ţinut la Dincă, arbitrul care nu de mult juca fotbal de performanţă”.     Conducerea clubului Venus Independenta ofera ca premiu un bilet la Sectorul VIP pentru partida din etapa a II-a dintre Venus Independenta si Agricola Borcea, persoanei care ghiceste primul 11 al echipei noastre ce a evoluat in partida amintita in articolul de mai sus!

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .