duminică, 19 iulie 2015

INCEPUT GREOI!



Echipa de juniori a clubului nostru s-a reunit dupa o scurta vacanta, de data acesta cu o noua conducere la nivelul bancii tehnice.

Daniel Condei, fostul portar ale echipei de seniori si secund al lui Ilie Zeciu, este cel care se ocupa acum de viitorul echipei impreuna cu directorul tehnic Dan Giurcan. Alaturi de ei, Venus reusit sa semneze un contract de consultanta cu celebrul preparator fizic Tomi Neubert dar si doctorul Mencinicopschi pentru stabilirea unei medicamentatii sanatoase.
Echipa s-a despartit de Anton si Giurcan (au terminat junioratul) dar si de Minea si Ursaru promovati la echipa de seniori. Misiunea antrenorilor este grea, acestai trebuind sa gaseasca noi solutii pentru acoperirea posturilor deficitare. Din pacate copiii sunt cei care nu inteleg acest lucru, aleg sa nu se prezinte la antrenamente sau pur si simplu nu sunt interesati de fotbal.

In speranta ca toate aceste problem vor fi rezolvate, uram success lui Daniel Condei pe banca tehnica a juniorilor si realizarea obiectivelor propuse!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .