duminică, 19 iulie 2015

DRUM DESCHIS!

Echipa de seniori a clubului si-a reluat pregatirile cu un meci amical impotriva echipei din Valcele. Oaspetii au demonstrat cat de mult respecta echipa Venus si s-au prezentat la meci cu o echipa formata din juniori, chiar derularea partidei fiind pusa in pericol.

In timp ce alti adversari din liga a IV-a au deja la activ 3-4 partide amicale jucate, Venus s-a reunit tarziu iar istoria dovedeste ca de fiecare data cand acest lucru s-a intamplat rezultatele nu au fost dintre cele mai bune.
Noutati la echipa nu sunt, lotul este in mare parte acelasi, cu exceptia lui Cinaru – plecat la Borcea, Coman - retras si Craciun – pus pe lista de transferuri.
Noutatile s-au numit Minea si Ursaru, crecuti la centrul de juniori al echipei, urmand ca in perioda urmatoare sa mai fie adusi 2 jucatori tineri. Se incearca de asemenea achizitionarea unui portar de certa valoare, treaba grea insa din moment ce in acest punct al pregatirilor Venus este nevoita sa transfere dupa CV, DVD-uri sau recomandare.
Obiectivul este clar, castigarea campionatului si promovarea in liga a III-a.

     
     Uram success echipei noastre in sezonul competitional 2015-2016!

3 comentarii:

  1. Cine sunt cei 2 jucatori tineri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o surpriza petru toti suporterii. Si daca reusim aducem la echipa un alt fiu, sau mai bine zis nepot ratacitor al comunei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o idee foarte buna aducerea jucatorilor tineri,insa sa aiba experienta pt ca altfel nu pot face fata!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .