luni, 6 iulie 2015

SUCCES JUNIORI!



Sâmbătă, începând cu ora 10.00, pe VENUS ARENA are loc reunirea lotului pentru juniorii echipei Venus Independența. La stadion sunt așteptați atât componenții lotului dar și toți copiii care doresc să îmbrace tricoul echipei.
Din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare Cristi Cinaru a fost demis din funcția de antrenor al echipei. Deși acesta mai avea contract cu clubul încă un sezon și jumătate, s-a ajuns la un acord pentru întreurperea acestuia, Cristi primid o parte din suma de 200.000 euro, valoarea clauzei sale de reziliere. Alături de el a părăsit echipa întreg staff-ul său (antrenorii secunzi, antrenorul cu portarii și preparatorul fizic!).
Conducerea clubului s-a mișcat repede și a găsit un nou antrenor care să readucă Venus aproape de performanțe! Numele acestuia esteîncă ținut secret, el urmând să fie prezentat echipei sambătă, cu ocazia reunirii precum și într-o conferință de presă. Surse din anturajul clubului susțin că acesat ar putea fi Costel Gâlcă sau chiar Dan Petrescu, cel care părăsit ASATg. Mureș special pentru a antrena Venus!
Urăm succes juniorilor echipei Venus Independența și întregii conduceri tehnice a echipei în noul sezon competițional !

NOTĂ: Mulțumim Cristi Cinaru pentru sprijinul acordat și munca depusă. Mult succes în continuare!

2 comentarii:

  1. Ce dracu vorbiți ma voi ee 200.000. De mii de Euro cand voi nu aveti bani sa stai in liga a 3.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca esti putin cam prosticel. Dar ca sa-ti raspund cu aceeasi moneda, daca nu cezi inteba-l pe Cinaru si o sa-ti confirme. Hai ca-mi pierd timpul cu tine.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .