duminică, 15 mai 2016

SCURT SI LA OBIECT!

VENUS INDEPENDENTA - Dunarea Ciocanesti 2-0 (Dumitrica, Militaru)

     Despre meciul de sambata sunt putine lucruri de spus. A fost derby doar pe hartie, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind mult prea clara.

Prima repriza  a fost egalitate, desi Venus a condus clar ostilitatile. De altfel, oaspetii au abordat jocul ca o echipa mica, venita in deplasare sa nu primeasca multe goluri, cea mai mare parte a timpului toti jucatorii acesteia aflandu-se la 35-40 metri de propria poarta.
Venus a inceput insa perfect repriza secunda. Extraterestrii lui Zeciu au fortat atat cat era nevoie si in numai 10 minute au facut 2-0, apoi au oprit motoarele. Ce a urmat afost doar o lalaiala, cu Venus amortind jocul si o echipa oaspete care a crezut ca poate mai mult decat 2-3 centrari periculoase.
A fost una dintre cele mai slabe partide intre cele doua echipe din ultimii ani, diferenta de valoare fiind mult prea mare. Parca nici in meciul tur, cand Venus a batut cu 4-1, diferenta nu a fost asa de clara, Venus lasand impresia ca isi menajeaza adversarul cazut la podea si nu vrea sa il faca knock-out.


     Urmeaza doua partide relativ usore pentru Barcelona judetului si cel mai probabil peste doua etape urmeaza sa fie sarbatorit titlul de campioana.

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .