luni, 23 mai 2016

AU PUS SAMPANIA LA RECE!

Conpet Stefan cel Mare (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 0-3 (Vasile, Chirita, Popescu)

     Trei puncte in urmatoarele doua partide. Atat mai au de castigat juniorii lui Dan Condei si Danut Giurcan pentru a cuceri titlul de campioana.
Toti locuitorii comunei s-au mobilizat insa si au cerut o victorie sambata, care sa declanseze sarbatoarea la Independenta. Nu este nimic mai frumos decat un titlul castigat pe teren propriu si apoi sarbatorit alaturi de suporteri.
Pana atunci insa, cateva cuvinte despre partida de sambata, inceputa greoi de echipa noastra. Dupa cate o mare ocazie de fiecare parte, Venus a deschis scorul prin Vasile. Dupa numai 5 minute gazdele au ramas in 10, in urma unui cartonas rosu acordat corect.
A urmat o partida de antrenament pentru Venus, utila in perspectiva meciurilor urmatoare, insa deloc utila pentru atacanti care s-au intrecut in ratari. Totusi, sa joci la capacitate maxima pe o vreme capricioasa, insemna ceva.
Pana la final a fost 3-0 si copiii pot incepe sa viseze.


     Sampania a fost pusa la rece si depinde doar de ei momentul castigarii titlului. Sambata importanta este doar victoria si apoi medaliile. Meciul trebuie tratat cu seriozitate si rabdare deoarece nicio partida nu este dinainte jucata.  Copiii trebuie sa se mobilizeze si sa ne bucure inca o data…si inca o data… si inca o data.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .