luni, 23 mai 2016

ADUCETI MEDALIILE!

Conpet Stefan cel Mare - VENUS INDEPENDENTA 0-1 (Badea)

     Ca si echipa de juniori a clubului si cea de seniori depinde doar de ea insasi pentru castigarea campionatului. Dupa etapa de sambata ii mai trebuiesc trei puncte si gata. Se aude la Chirnogi? Dar la comisii? GATA! SE TERMINA!


Venus urmeaza sa sarbatoreasca un nou titlu de campioana alaturi de suporteri, care au anuntat o coregrafie de exceptie. Barcelona ramane Barcelona!
Exista insa un daca, chiar daca este unul mic. Venus trebuie sa invinga sambata pe Dragalina, dar mai ales sa stearga imaginea urata aratata sambata la Stefan cel Mare.
Elevii lui Ilie Zeciu au jucat foarte slab sambata si au fost la 10 minute de surpriza (neplacuta pentru noi) campionatului. Golgheterul Badea a decis insa meciul, la doar al doilea sut pe spatiul portii din repriza secunda, al echipei noastre.

Teoretic nu trebuie sa facem o tragedie, scopul principal a fost atins. Orice echipa are si zile mai proaste, dar parca la noi a fost ceva mai mult – plictiseala si din nou lalaiala. Problema este ca ne asteapta un baraj si nu asa se trateaza meciurile, decat daca nu cumva vrei sa-ti adormi adversarii (sau suporterii!!!). Ultrasii echipei sunt pretentiosi si aspteptarile din partea extraterestrilor sunt mult mai mari. Sambata factiunea “OLD BOYS” a galeriei a insotit din nou echipa si a cam ramas cu un gust amar!

    Dar stergem cu buretele. Echipa trebuie sa joace si sa-si intre in ritm. Sambata avem “serbare”, fara poezii dar cu cantece. AJF-ul trebuie sa ne dea medaliile si apoi petrecere. Avem voie. Pana la urma am fost cei mai buni, indiferent de parerile unor neavizati.


    FORZZA VENUS!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .