luni, 27 aprilie 2015

PRECUM BRAZILIENII!

Victoria Lehliu Gară (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 4-5



     Ce surpriză plăcută au realizat jucătorii lui Cristi Cinaru în această etapă! Veniți pe stadionul unei echipe neînvinsă în retur, juniorii echipei noastre au răsturnat calculele hârtiei și au învins în urma unui meci nebun.
Cele două echipe au jucat spectaculos și au condus pe rând, șansa fiind în final de partea echipei mai organizată și categoric mai pragmatică. Venus  a câștigat pentru că nu a renunțat la luptă, a arătat ca o adevărată echipă și în momentele dificle, dar în primul rând pentru că a scăpat de complexul pierderii oamenilor de gol în pauza competițională, de care era dependentă.
Echipa noastră pare a fi formată din jucători cu mentalitate de brazilieni: trebuie să faci spectacol și să dai cu un gol mai mult decât adversarul. În condițiile unei apărări visătoare, se pare că acest concept este unul destul de sănătos, cel puțin pentru moment.
 Echipa crește iar rezultatele pregătirilor încep să se vadă, treptat putând deveni din ce în ce mai puternică. Sâmbătă urmează însă un nou examen dificil, împotriva unei echipe care în tur a stat mult timp pe locul doi în coasta liderului, dar care poate fi bătută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .