joi, 2 aprilie 2015

NU AM AVUT NOROC!

Progresul Fundulea (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 2-1



Un singur punct a câștigat echipa de juniori a Venusului în acest retur. Foarte puțin față de așteptările conducerii tehnice, însă normal după modul în care au fost abordate unele partide.
Partida de la Fundulea a fost însă una diferită. În încercarea de a spăla rușinea ultimelor etape, elevii lui Dan Giurcan și Cristi Cinaru s-au mobilizat și au jucat mult mai bine, au deschis scorul însă au fost egalați până la puză.
Repriza secundă a fost una foarte ciudată. Venus  a atacat, a ratat numeroase ocazii iar gazdele, la singura ocazie de poartă, au reușit golul victoriei.
Trebuie menționată gafa uluitoare a arbitrului partidei (un pui congelat fără minte) care nu a eliminat un fundaș al gazdelor pentru fault în postură de ultim apărător, care a dus și la grava accidentare a atacantului Venusului.  
O înfrângere total nemeritată pentru copii, însă din care trebuie să învețe că fotbalul se joacă în primul rând pe goluri. Atitudinea poate schimba multe iar spiritul de luptă și de sacrificiu nu trebuie să lipsească de la nicio partidă.
Pentru meciul cu Chirnogi juniorii Venusului trebuie să se mobilizeze și să joaca așa cum au făcut-o în prima etapă împotriva celor din Ciocănești.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .