sâmbătă, 18 aprilie 2015

CU FRÂNA TRASĂ!

VENUS INDEPENDENȚA - Avantul Dor Mărunt 5-1



     Venus Independența  a mai bifat o victorie și s-a distanțat la 7 puncte de Victoria Chirnogi, echipa de pe locul 3. Meciul cu Dor Mărunt a fost doar un antrenament, elevii lui Ilie Zeciu jucând cu frâna de mână trasă și așteptând probabil partidele mai dificile din etapele următoare.
În fapt, probabil singurele mize ale acestui final de sezon sutn reprezentate de partida cu Oltenița și meciurile din Cupa României.
Meciul cu Dor Mărunt a arătat de ce unele echipe chiar merită să retrogradeze. Deși poate alte aspecte le-ar recomanda să rămână în liga  aIV-a (tradiția și arena unde-și desfășoară jocurile), faptul că nu trăiesc în realitatea fotbalului ci doar în cea a protestelor la adresa arbitrilor (culmea, total nejustificate) le recomandă mai degrabă pentru Liga Căruțașilor.
Pentru Venus urmează o deplasare dificlă la Lehliu Gară, însă nu neapărat în plan fotbalistic. Gazdele sunt recunsocute pentru ambiția cu care își desfășoară partidele de pe teren propriu, jocul fiind unul dus la limita regulamentului. În condițiile în care Venus are în componență câteva domnișoare, suporterii echipei se tem de asemena meciuri. Diferența de valoare este însă una certă și probabil că acest lucru se va materializa și pe tabela de marcaj.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .