sâmbătă, 18 aprilie 2015

ÎN SFÂRȘIT VICTORIE!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Avântul Dor Mărunt (juniori) 4-2



     A venit în sfârșit și clipa bucuriei pentru elevii lui Cristi Cinaru și Dan Giurcan. Copiii nu cunoscuseră gustul victoriei în acest retur iar moralul echpei era la pământ.
La Independența a fost însă din nou bucurie. Cu un joc mult mai bun, cu mai multă ambiție (este adevărat, în fața unui adversar modest) Venus a condus la pauză cu 3-0.
Cea de-a doua repriză a însemnat însă un mic coșmar pentru conducerea tehnică a echipei noastre. Relaxarea s-a văzut în jocul copiilor, marile ocazii s-au tranformat doar în ratări monumentale, ceea ce a dat posiblitatea oaspeților să încerce mai mult. Astfel, în urma a adouă gafe monumentale ale lui Stancu, oaspeții s-au apropiat la 3-2 și meciul era relansat. A fost doar un foc de paie, Tudor Petruș aducând liniștea în tabăra gazdelor.
A fost o gură de oxigen imensă pentru o echipă al cărei moral era serios afectat. Juniorii Venusului trebuie să înțeleagă că doar prin muncă și dăruire pot obține în continuare rezultate bune și este necesar sa trateze tote meciurile cu seriozitate, dar în primul rând să se respecte și să aibă încredere în propriile forțe.

2 comentarii:

  1. Unde este echipa care a iesit pe locul 2 acum un an ?Unde sunt Popescu,Tudor,Ionita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma scuzi,nu doar cei 3 au iesit pe 2,toti au iesit pe 2.Toti au contribuit in campionatul trecut,pacat ca dupa atata timp ajf-ul nu isi da seama ca majoritatea copiilor se accidenteaza din cauza jucatorilor pe fals si se pierd campionate pe fals,daca ma intelegeti.

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .