marți, 18 octombrie 2011

1-1 , DAR VINE SI RETURUL !!

                        Ciocanesti - VENUS 1-1
                              (Oprea Adi)

Sambata, Venus era asteptata la stadionul din Ciocanesti mai ceva ca sosirea Barcelonei din Spania pe aeroport dupa castigarea trofeului Uefa Champions League. Desi era sambata, lumea din sat era imbracata cu hainele "bune" de duminica pentru a face o impresie buna liderului la zi al campionatului judetean, totodata campionei absolute.
Chiar daca suprafata de joc si tribunele s-au modernizat, lumea din jurul echipei din Ciocanesti a ramas aceeasi, cu un comportament primitiv, un fair-play ce rivalizeaza cu cel al Budestiului, Galbinasiului..
S-a terminat 1-1 dupa o prima repriza in care fotbalistii Venusului au facut ce au vrut cu apararea din Ciocanesti, ratand ocazii rarisime la poarta norocosului Severin. A doua repriza Venus a parut un pic timorata, ocaziile ratate presandu-i constiinta iar in min 70`, contrar cursului jocului Ciocanestiul deschide scorul prin Mirel (Anelka), declansand isteria, fanii aproape facand infarct de bucurie, vazandu-se clar de ce se spune ca in campionatul nostru exista doua echipe, VENUS si restul lumii, e mare lucru sa bati Independenta, jos palaria, numai ca nici sambata n-a fost ziua lor norocoasa caci in minutul 85`, abia intratul Marcu este faultat clar in careu. Executa Oprea Adi si inscrie fara emotii, asta nu inainte ca jucatorii, staff`ul si suporterii sa ameninte cu bataia pe centralul Balaban, cum spuneam la inceput, Fair Play de tara !

In lipsa lui Ilie Zeciu (invoit), Oprea George a inceput astfel:

Echipa de start a Venusului:
 Condei 
       Coman       Vlad        Tarabasanu    
       Furdui     
       Constantin        Munteanu   Porumbel    Catana     
       Scaeteanu      Oprea      

Schimbari:
Mustata <-> Constantin     Popa <-> Catana     Marcu <-> Scaeteanu     Petcu <-> Munteanu

"Am inceput foarte bine jocul, puteam avea in prima repriza un avantaj consistent dar ghinionul si portarul gazda a facut sa se intre cu 0-0 la pauza. A doua repriza timorati rau, bine ca am revenit pe final si nu le-am dat ocazia sa ne invinga. Oricum, aici e Kosovo, am spus-o si anul trecut, daca asa intelege lumea de aici fotbalul, nimic de zis. Am fost amenintati, scuipati, loviti, d-aia Ciocanestiul isi scranteste mereu gatul la sfarsitul campionatului, uitandu-se sus in clasament dupa noi. Nu e nimic, vine si returul, le mai administram un forfait ca anul trecut si ii invitam la o masa dupa meci, caci la noi fotbalul si fair-play`ul sunt la ele acasa" - a declarat antrenorul secund Oprea George (Babangida)

30 de comentarii:

  1. Am fost la meci, rusine ciocanesti. de aceea nu ati castigat si nu ve ti castiga ceva vreodata. mentlitate ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e cand esti echipa mare... toti adversarii se motiveaza suplimentar cand joaca cu voi....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat timp o sa jucati in liga tractoristilor ramaneti o echipa mica la fel ca celelalte.
    O echipa mare a fost Ulmu care calca totul in picioare etapa de etapa si termina la 15-20 de puncte de locul doi,nu astepta la Marius Anghel sa o puna pe var in min.86.Echipa mare o sa fiti atunci cand o sa castigati un baraj de promovare in C,dar cred ca mai aveti de visat pana atunci...

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbesti de trecut , adevarat , Ulmu a fost ceva la superlativ , asta si pt ca faceau antrenamente, la independenta inca nu e posibil dar, daca vb im de prezent Venus este singura echipa care poate spera la o promovare tinand cont de jucatorii de care dispune. Daca incercati sa adunati din tot judetul un 11 , tot nu puteti invinge echipa din Independenta. Asa ca ciocul mic .

    RăspundețiȘtergere
  5. suferiti de mania persecutiei cei care jucati contra Venusului . Cand veniti la independenta va fotografiati sa aveti amintiri , si de fiecare data plecati cu 5-6 la sfarsitul jocului. Taranusilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cateva remarci (doar) dupa meciul de sambata:
    - Venus este clar superioara celor din Ciocanesti, dar ar fi nevoie de mai multa determinare (sau mai multa decat a adversarilor);
    - meciul are 2 reprize care trebuie jucate in acelasi mod / ritm (si la Unirea repriza a doua a fost mai slaba). Poate ca intreruperea primei reprize datorata gestului golanesc al unui tembel a schimbat putin ritmul jocului;
    - Unii jucatori ar avea nevoie de mici pauze;
    - Mai multa disciplina in anumite momente si respectarea unor indicatii ale antrenorului nu ar strica;
    - Sistem de joc care consider in continuare ca nu avantajeaza echipa (de fapt nu cred ca ar avantaja o echipa care nu face pregatire);
    Sunt mici amanunte care pot conta destul de mult, sau cel putin pana acum au contat. Eu sunt convins ca valoarea jucatorilor va face ca echipa ca castige campionatul, apoi cu antrenamente din primavara putem spera la mai mult in meciul de baraj.
    P.S. - Am "invatat" de la un destept din Ciocanesti ca exista faulturi care se acorda in afara careului, dar care nu se acorda in careu - cum a fost cazul celui de la penalty-ul de sambata!!!! Inteligent tip...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat de acel incident care nu are ce cauta pe terenul de fotbal. Jucatorul echipei Venus Independenta, Craciun Marian, a fost scuipat si lovit cu capul in gura de un huligan care avea acces in incinta terenului si de aici l-as numi parte din staff-ul Ciocanestiului.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce tot o dati ma cu marius anghel oricum nu puteti sa fiti ca venus obositilor a-ti ramas setati de ce nu a-ti batut pe gradistea voi cei din borcea a-ti prins si voi un meci la independenta si visati la cai verzi pe pereti va scoatem fotbalul din cap in retur.forzza venus

    RăspundețiȘtergere
  9. Incep sa vad ca voi , echipele din campionatul nostru considerati o performanta cand pierdeti la limita cu Venus. Inteleg si asta , a`ti prins si meciuri in care plecati de la Independenta cu 11-12 goluri luate ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Ciocanesti, nu te vei bate niciodata de la egal la egal cu Venus daca nu va despartiti de mentalitatea asta de ciobani . Forza Venus

    RăspundețiȘtergere
  11. Trecutul va doare frustratilor,dar Ulmu este ultima echipa din judet care a castigat un baraj de promovare in C.Voi le-ati pierdut pe toate"galacticilor",ba mai mult la ultimul ati confundat fotbalul cu tenisul.Pana o sa castigati un baraj pt C o sa mai luati capatani in gura si pe alte stadioane.
    CIOCU MIC si pregatiti-va pt.barajul de la anu.

    RăspundețiȘtergere
  12. venus macar joaca baraje de promovare in timp ce voi , daca li se face mila de voi va i`a pe la constantza cum a fost anu trecut sa aplaudati din tribuna..

    RăspundețiȘtergere
  13. chiar daca ulmu in trecut a promovat nu mai conteaza ca echipa s a desfiintat deja. Venus e echipa de traditie iar cu 2-3 antrenamente pe saptamana ar fi un succes la baraj. Oricum din fosta echipa a ulmului se regasesc vreo 4 in cea a venusului de acum.Multa bafta baieti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dunarea Ciocanesti - Penalty Independenta, 1-1, bineinteles cine putea sa egaleze din penalty.

    RăspundețiȘtergere
  15. Intrebati-l, pe Ilie daca a prins carasul(oare cum o fi in delta ?),cred ca si-a dat seama ca nu poate antrna o echipa care sa egaleze sau sa castige pe final din penalty, a doua repriza la Ciocanesti a-ti fost inferiori echipei gazda, oare nu va intrebati de ce aveti penalty la fiecare etapa.

    RăspundețiȘtergere
  16. ca ataca .... ciocanestiul la 1-1 a tras de timp 10 min..stateau numai pe jos..
    asta inseamna o mentalitate de echipa mica.ce vreti?..daca e penalty sa nu`l dea?..ca sunteti voi tarusi..

    RăspundețiȘtergere
  17. este un proverb "cinele moare de drum lung si prostul de grija altuia" asa si voi astia din ciocanesti o tineti cu penalty dar anul trecut in retur cind v-am facut pilaf tot cu arbitrii v-a batut curcanii in play-off si mai vb asta e valoarea voastra locul 3-4 mai mult nu puteti .

    RăspundețiȘtergere
  18. daca nu ar fi si alte echipe cu cine ati juca voi?
    nu se poate infiinta un campionat cu o echipa.
    meciurile cu echipe mai bune gen Ciocanesti,Unirea,Borcea sunt un avantaj pentru voi in perspectiva barajului pentru C,dar voi nu stiti sa pierdeti si in pauza meciurilor faceti cheta in vestiar si dati la arbitri,in loc sa va puna pe ganduri ca nu ati fost in stare sa marcati in 80 de minute un gol celor din Borcea sau Ciocanesti.
    Si va mirati la baraj ca luati sase boabe.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vezi anonim ca anu trecut a luat cam 3-0 ciocanestiul tau .. doar echipele mici stiu sa piarda.. noi inca nu stim cum e sa luam bataie in acest an ..

    RăspundețiȘtergere
  20. app..pe eolica baia nu o bate nimeni la divizia C /uita te la fotbal. pentru campionatul nostru a fost o minune ca venus a marcat de 3 ori la constantza.

    RăspundețiȘtergere
  21. Intelegeti s voi o data pentru totdeauna , Venus este emblema judetului , e normal sa fie pe prima pagina !

    RăspundețiȘtergere
  22. Musty, incearca si tu sa fii titular nu sa comentezi pe site ca valoarea se vede in iarba.

    RăspundețiȘtergere
  23. Norocosul Severin(sau valorosul?) a primit un gol in acest tur de campionat, si acela din penalty.Oare chiar e norocos sau are valoare?.

    RăspundețiȘtergere
  24. lasa-i cata ca o sa fie si latrai pe prima pagina cand o sa faca si ei ceva pt fotbalul din judet.apropo vedeti ca raman primele 5 in liga a-4a voi o sa terminati pe 6.

    RăspundețiȘtergere
  25. anonimule de ce nu iti dai numele esti cumva din jurul echipei latrau mic

    RăspundețiȘtergere
  26. da are o valuare de neimaginat din cauza asta a aparat numai pe praf ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  27. Am fost la meci si pot spune ca a fost un Derby...Sunt suporterul Venusului , dar Ticu & Co au facut un meci placut in compania celor de la Independenta...In opinia mea a fost un rezultat echitabil pt ambele echipe, dar cred ca meciul putea fi mult mai frumos fara iesirile necontrolate ale unui idiot cu fatza de "Fermier, caut nevasta" pe numele lui de scena AUROAIA, salbatic din fire, care in opinia mea nu are ce cauta pe un stadion...Locul lui era in lesa langa roata carutei....Cu respect pt toti spectatorii care au fost la meci...

    RăspundețiȘtergere
  28. Pt.Belerin Sulerin : O parere obiectiva, prima repriza Venus a doua Ciocanesti, bafta Venus, bafta Ciocanesti. un meci frumos pe care nu l-am vazut nici la divizia C.

    RăspundețiȘtergere
  29. de ce nu sunteti corecti?adevarul este ca primele 20 de min ati jucat fotbal ati fost peste ei dar inafara de un sut un min 5 nu ati mai tras la poarta in timp ce Ciocanestiul a scapat de 2 ori unul contra unu cu Condei...

    RăspundețiȘtergere
  30. daca era independenta o echipa dEvotata si experimentata in fotbal le dadeau celor de la ciocanesti 5-6 la zero,nu scoteau un amarat de egal si ala furat ,aveti o echipa de fotbal plina de amatori pescari din bogata care stiu sa sara la bataie si multi sponsori care stiu unde sa arunce cu banul sa le iasa planul!!nu va mai cacati pe voi cu independenta,si jucati fotbal curat iar despre oamenii de la ciocanesti care isi sustin echipa sunt oameni civilizati dar cand te fura in fatza nu mai poti fi civiliza si iti vine sa il bati pe arbitru,dar nu se intampla astta!!!si pentru incheiere la cat mai multe blaturi si meciuri castigate necinstit LE UREZ CELOR DIN INDEPENDENTA!!poate intra DNA si in echipele astea mici,DAR NU E TARZIU NICIODATA :)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .