marți, 29 octombrie 2013

VICTORIE MUNCITĂ!

Grădiștea - VENUS INDEPENDENȚA 1-2

     Derby-ul de altădată a dezamăgit crunt privitorii. Gazdele o echipă nou promovată, cu obiectiv salvarea de la retrogradare și jucători de o calitate îndoielnică, Venus o echipă care teoretic încă mai speră la titlu, cu jucători valoroși însă parcă nemotivați și fără spirit.
     În astfel de meciuri și pe terenuri proaste valorile tind însă să se egalizeze. Gazdele jucaseră foarte bine pe teren prorpiu cu liderul din Modelu, echipă care a fost nevoită să apeleze din nou la ajutorul oamenilor în negru pentru a câștiga partida respectivă.  
     În minutul 15 se produce deschiderea scorului - cei mai experimentați jucători de pe teren Turcu și Badea relizează o fază de playstation și ultimul înscrie cu un șut puternic la colțul lung. Lucrurile păreau să devină simple pentru Venus, însă apărarea gafează din nou și atacantul gazdelor (fost junior al Venusului) aduce egalarea în minutul 30.
     Urmează apoi o perioadă de joc extrem de slab, în care jucătorii ambelor echipe au părut a fi plictisiți lucru agreat de gazde dar taxat de susținătorii echipei oaspete. Deși la pauză banca tehnică a Venusului a efectuat trei schimbări nu s-a schimbat nimic în joc, dar mai ales în atitudine - atât în teren cât și pe bancă.
     Aproximativ în minutul 65 din tribuna susținătorilor Venusului încep să se audă apostrofări la adresa atitudinii și jocului prestat de către favoriți., lucru care a dat semnalul trezirii pentru elevii lui Ilie Zeciu. Venus începe să preseze insistent și Lambă aduce golul victoriei printr-o lovitură de cap bine plasată.
     Au urmat minute spectaculoase cu numerose ratări ale jucătorilor noștri însă și cu o uriașă șansă de egalare în ultimele minute după o gafă Coman-Teodorescu - noroc că jucătorul de la Grădiștea și-a adus aminte că este originar din Independența și a ratat!
     Ce a fost neplăcut la această partidă (în afară de jocul prestat de echipa noastră!) a fost atitudinea unor jucători ai echipei gazdă -  rupători prin definiție unii dintre ei au căutat mai mult picioare decăt bășica, alții nu au considerat că trebuie să returneze mingea cu fair-play în momentul în care se impunea. În plus yrsulețul de pluș care a arbitrat partida s-a considerat un mare arbitru la multe faze deciziile sale nemulțumind ambele tabere
     Urmează un joc mai ușor pentru Venus împotriva echipei din Dor Mărunt, apoi o deplasare grea la Mănăstirea unde atitudinea trebuie să fie alta pentru a spera la un rezultat pozitiv.
 


7 comentarii:

  1. venus nu mai se regaseste pt ca nu mai are personalitate.majoritatea jucatorilor nu mai joaca cu sufletul pt aceasta echipa ci doar pt bani ceea ce inseamna ca sunt mercenari.sa demonstrat ca fata de anul trecut nu mai exista stabilitatea si unitatea grupului ceea ce se cunostea pe teren.imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar asta e purul adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai in mare e aceeasi echipa. eu zic ca acum valoarea campionatului e una mai ridicata si acum se vede ca unii jucatori nu au valoare si poate s au saturat de performanta. de ce nu incercati si jucatori tineri? eu am vazut doua mecirui la manastirea si acolo chiar se joaca tare si cu ambitie nu ca la voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. venus nu mai are identitate.asta e clar

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost sambata la meci si renumita echipa Independenta "Barcelona Calarasiului" fara tineri pe banca.Ma asteptam la mai multa implicare din partea voastra

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai Onofrei nu este tinar?Am vazut ca nea Ilie il tot baga sa invioreze jocul,sau sa-si ia si el banii ca doar de aia la adus.Halal conducere !! La jucatori ce ia-ti vazut si la TV tipati si-i jigniti pina nu mai puteti, parca ar fi sclavii vostri,si in alte cazuri sinteti mielusei.

    RăspundețiȘtergere
  6. jucayorii aia care i_ am vazut la tv intai trebuie sa castige meciuri si dupa aceea sa ne certe,deocamdata duc greul la echipa tot jucatorii vechi.respect badea si ceilalti care au demonstrat in atatia ani ca nu stau la venus numai pentru bani

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta am sesizat si eu, conducerea si asa zisii suporteri ai Venusului (care intre noi fie vorba se vedea din comentariile pe care le faceau ca sunt paraleli cu jocul de fotbal) in loc sa-si incurajeze jucatorii, mai mult ii jigneau, asta creind in mod vizibil o stare de nervozitate la jucatorii Venusului acest lucru ducind in mod inevitabil la o prestatie sub asteptari a echipei in teren.Se pare ca echipei ii lipseste un mijlocas cum era Costi Alexe si un virf cum era Motorina (Badea este mult prea individualist si nu are decit piciorul sting).

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .