sâmbătă, 12 octombrie 2013

MAI UȘOR NU SE POATE!

Sarulești (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-11

     Sâmbătă juniorii din Independența au avut o misiune ușoară, evoluând împotriva formației de pe ultimul loc în campionat. Meciul a fost unul la discreția echipei noastre, scrul fiind doar 9-0, în urma unui joc care a durat numai 62 de minute (35 min. prima repriză, 27 ce de-a doua).
     În afara celor 11 goluri au existat numeroase alte ratări, meciul fiind însă un bun antrenament în persepctiva jocurilor următoare.
    Ceea ce trebuie remarcat este faptul că după 3 penaltiy-uri ratate în ultimele 3 etape, tinerii jucători ai      Venusului au reușit să spargă gheața. Cel care a marcat din penalty a fost Crocodilu, care le-a demonstrat lui Dan Giucan și Lili Radu că se poate conta pe el în asemenea momente.
     Sâmbătă la Independența vine echipa din Fundulea, o echipă incomodă, care în ultimele sezoane a cochetat cu podiumul campionatului.

3 comentarii:

  1. Urat ca Razvan nu mai este la voi.Daca nu era el acum 2 ani,Venus nu avea echipa asta.El a adus jucatorii din Calarasi,nu voi.Fara el nu terminati pe podium si nici acum nu erati in primele 5 locuri.Urat,foarte urat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-a dat nimeni afara pe Razvan, el a ales sa plece. Noi apreciem ce a facut pentru echipa, il respectam, insa fiecare trebuie sa recunoasca atunci cand greseste sau cand joaca mai slab. Nimeni nu este titular de drept si cei doi oameni care se ocupa de echipa stiu lucrul asta. Nu te amagi singur, acei jucatori nu au venit numai cu sprijinul sau, sunt si alti oameni care au ajutat echipa si carora le multumim, dar au venit si datorita conditiilor de la Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ce spun.Alti oameni,ce jucatori au venit prin alti oameni?Voi oferiti doar transportu'.Cei de la Dunarea au venit ca a vorbit Razvan cu ei.Daca se astepta schimbarea la pauza nu se mai pleaca.Il schimbi cand mai e un minut pana la final?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .