duminică, 13 octombrie 2013

PENTRU MORAL ȘI GOLAVERAJ!

Sarulești - VENUS INDEPENDENȚA 0-9

     Sâmbătă a fost antrenament cu public pentru Venus Independența în compania echipei de pe ultimul loc al campionatului. Venus are nevoie în această perioadă de asemenea meciuri pentru sudarea relațiilor de joc și omogenizarea lotului. Omul meciului a fost Gigi Badea, autor a 5 goluri, probabil cel mai în formă jucător al echipei noastre în acest început dezamăgitor de sezon.
     De asemenea, s-a mai consumat o premieră: este primul meci al sezonului în care Venus nu primește gol. Ar fi fost probabil o mare rușine pentru apărarea noastră să primească gol din pareta unei echipe care începând cu minutul 65 a evoluat cu un om mai puțin după accidentarea portarului, într-un meci în care Condei a atins mingea de maxim 7 ori.
     Pentru Venus urmează o serie de meciuri cu adversari relativ accesibi, însă care evoluază cu motivație și agresivitate lucru care, culmea, pare să lipsească jucătorilor noștri în prezent.

4 comentarii:

  1. sa nu il omiti si pe mustata ca fiind alaturi de badea unul din cei mai buni de pe teren,moderator de 2 lei.fii impartial

    RăspundețiȘtergere
  2. moderator, cronicar sau un simplu privitor al partidei? auzi moderator :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mustata ma. Pai cu aia care nu au decat un punct si 3 goluri marcate? are dreptate cine a scris cronica meciului nu au ambitie, motivatie si agresivitate. Poate ca Venus trebuia sa mai aduca 3-4 jucatori de valoare pt. a inlocui uni plafonati de acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi mic , incearca sa scrii corect. Nu ma deranjeaza ca ai cv cu mine dar ma zgarie pe creier cum te folosesti de lb romana.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .