sâmbătă, 5 octombrie 2013

FĂRĂ EMOȚII, FĂRĂ SURPRIZE

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Dragoș Voda (juniori) 5-0

     Meciul de sâmbătă a părut a fi un antrenament cu public pentru tinerii jucători conduși de Dan Giurcan și Lili Radu. Oaspeții nici nu s-au dezmeticit iar în minutul 14 tabela indica scor de neprezentare.
     A urmat apoi însă o cădere inexplicabilă, cu jucători gazdă care au dorit să arate și partea mai puțin plăcută a fotbalului: pase greșite, încercări eșuate de a reliza elemente artistice și binențeles, nelipsitele proteste la deciziile arbitrului. A existat și un moment comic: Venus a beneficiat de un penalty executat de două ori în stil Jonny Wilkinson de atacantul Tudor Bogdan. Rămâne în continuare o problemă identificarea unui executat de penaltyuri în rândul juniorilor. Un alt moment de referință a fost eurogolul  a la Cristiano Ronaldo înscris de Crocodilu'.
     A doua repriză a adus nenumărate schimbări în echipă, după pauză fiind înscrise douar două goluri.
Marcatorii echipei noastre au fost Tudor (2), Chirțiă (2) și Crocodilu'.  


3 comentarii:

  1. Daca mai ratati la fel de mult si in alte partide sigur nu aveti sanse la campionat.In toate meciurile de acasa ratati foarte mult...combinati mai mult,demarcati-va,alergati... .Cu Manastirea nu o sa fie usor cum e cu Dragos Voda sau mai stiu eu ce echipa...daca nu luati meciu' in serios nu aveti sanse....

    RăspundețiȘtergere
  2. alooo.de echipa de seniori nimic.cand erati pe primul loc nu va mai tacea gura,dar acum vad ca e pe ''mute''.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .