marți, 6 septembrie 2011

"INAINTE" DE TOATE, VENUS A PREDAT LECTIE DE FOTBAL !!

        Inainte Modelu - Venus Independenta 1-3 (1-2 pauza)
                  [Oprea Adi (3)]


Modelenii asteptau acest meci cu ganduri mari, cele doua infrangeri suferite in fata Venusului de anul trecut, sperau ei a fi razbunate in acest meci. Insa "socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ",  chiar daca au deschis primii scorul, odata auzit fluierul de final, modelenii n-au facut decat sa asiste la lectia de fotbal pe care jucatorii si Ilie Zeciu o predau atat pe teren cat si de pe marginea acestuia. S-a terminat triumfator pentru briliantele Independentei, scor 3-1 plecand ca din tun si in acest start de sezon cu maxim de puncte in doua meciuri.

Interesant ca Oprea Adi, dat ca si plecat in aceasta vara din curtea Venusului peste hotare, plecarea lui neconcretizandu-se, acesta a continuat la Independenta reusind sa fie in momentul de fata cel mai in forma jucator la echipei , inscriind de 6 ori in primele doua patrtide, cate un hatt`rick pe meci, fiind in acest sezon principalul canditat la titlul de golgeter din acest sezon.


Echipa de start a Venusului:
       Craciun    
       Coman       Vlad        Tarabaseanu     
       Cinaru     
       Constantin         Furdui   Porumbel    Catana      
       Scaeteanu        Oprea      


Golurile partidei:

Min. 15` - Inainte, deschide scorul la capatul unei faze ce nu anunta nimic atunci cand jucatorul trecut si prin curtea Venusului, Niculae reuseste sa trimita  in plasa cu capul din 6 metri, contrar cursului jocului. Asadar 1-0.
Min. 28` - Venus reuseste sa egaleze dupa ce Porumbel il angajeaza in adancime pe Oprea Adi, acesta ducandu-se in unghi il executa cu un sut napraznic la coltul lung pe portarul advers. 1-1
Min. 45` - Oprea Adi isi pune capul la contributie si il mai invinge o data pe micul Chirita cu o lovitura de cap, dupa o pasa de maiestru a aceluiasi Porumbel peste toata apararea Modelului. Asadar 1-2 (pauza)
Min. 70` - Oprea isi completeaza hatt`rick`ul dupa ce transforma un penalty obtinut de Marcu. 1-3

"Victoria a fost la discretia noastra, chiar si atunci cand au deschis scorul mi-am spus ca nu avem cum sa pierdem acest meci, am atacat si am castigat, victorie incontestabila. Aceste 6 goluri nu ma pun doar pe mine in valoarea, pun intreaga echipa, dovada ca avem pasatori excelenti in echipa. Sper sa o tin tot asa. - Adi Oprea"

4 comentarii:

  1. Meci bun pe un teren destinat altor sporturi, nicidecum fotbalului. Succes Venus in continuare. Sa ii multumim si aparatorului "modelean" care a gafat la toate cele trei goluri si care poate ca acum regreta alegerea facuta in vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este echipa noastra a facut un joc foarte bun au revenit de la 1-0 pt gazde si au adus a doua victorie din noul sezon atentie cu o presupusa candidata la primul loc care are in componenta jucatori foarte buni si experimentati si vreau sa ii felicit ca au fost fair-play si au recunoscut superioritatea echipei noastre bravo baieti sa o tinem tot asa forza venus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari echipei pt rezultatul obtinut...De cand s-au terminat cu certurile in sanul echipei lucrurile par mai limpezi....Venus campioana la pas...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .