sâmbătă, 10 septembrie 2011

CINE-I MAI OPRESTE PE EXTRATERESTRI?

Venus Independenţa - Victoria Potcoava 9 - 1 
[Oprea Adi (3), Popa Bogdan (2), Mustata Florin, Scaeteanu Doru, Petcu Ionut, Catana Daniel]

Sambata, pe cochetul stadion din Independenta s-a disputat meciul prieteniei, un meci disputat intre surori, Venus iar de partea cealata Potcoava. Stiind ca sunt mult sub valoare
  a briliantelor, vecinii nostri au venit cu o lectie clara, aceea de a nu lua multe pe micul "Camp Nou". Odata inceput meciul, parea ca nimic nu-i mai poate opri pe elevii lui Ilie Zeciu inafara de fluierul de final, care a venit in minutul 90+1 atunci cand tabela electronica din spatele portii arata neverosibilul scor de 9-1 pentru Venus.
Este a 3-a victorie din tot atatea meciuri jucate in acest debut de campionat cu un golaveraj de invidiat 21-2 si cu un Oprea Adi in forma de gratie, 9 goluri in 3 partide.

Echipa de start a Venusului:

       Condei   
       Badea       Vlad        Tarabaseanu     
       Mustata     
       Popa         Munteanu   Porumbel    Scaeteanu     
       Marcu        Oprea      

Golurile partidei :

            Min. 15` - Oprea Adi inscrie la coltul scurt cu un sut in forta dupa ce intoarce un adversar in careul de 16 m deschizand tabela dupa un sfert de ora. 1-0!
Min. 20` - Acelasi Oprea Adi duce scorul la 2-0 dupa ce executa cu calm un penalty.
             Min. 30` - Popa Bogdan majoreaza diferenta la 3 goluri dupa ce executa cu sange rece cu un sut din 12 metri adversarul din poarta Potcoavei.
             Min. 38` - Popa profita de un carambol favorabil si urca scorul la 4-0, cu un sut plasat din 5 metri.
              Min. 50` - Oprea Adi isi completeaza hatt`rick`ul dupa ce pune capul din 4 metri la o centrare cu bolta perfecta furnizata de Scaieteanu. Asadar 5-0!
             Min. 60` - Scaieteanu reuseste sa inscrie si el dupa ce isi intoarce 4 adversari pe toate partile, dribleaza si portarul si inscrie in poarta ramasa goala pentru un frumos 6-0!
         Min. 65` - La capatul unei faze in doi pe filiera Munteanu - Musty, acesta din urma ridiculizeaza portarul oaspete si inscrie lejer pentru 7-0!
            Min. 76` - Victoria, reuseste sa inscrie golul de onoare prin Scanteie, fostul junior al Venusului profita de o gafa facuta de Tarabaseanu si marcheaza pentru 7-1.
Min. 80` - Petcu Ionut isi trece si el numele pe lista marcatorilor cu un sut din unghi. 8-1 !
         Min. 83` - Catana inscrie din penalty inchizand tabele si totodata trecundu-si in revista primul sau gol sub culorile Venusului.

"Important nu e scorul ci faptul ca baietii au inceput sa sudeze reale relatii de joc, plimband mingea foarte mult, creandu`ne ocazii foarte multe. Ma bucur ca si lumea a plecat multumita de la stadion iar munca noastra este apreciata. Sambata ne asteapta un meci dificil la Roseti pe care daca nu-l tratam serios s-ar putea sa avem probleme." - ne-a declarat la sfarsitul partidei antrenorul secund Oprea George (Babangida)

Briliantele in devenire au invins si ele la juniori cu scorul de 3-1 intorcand de la 0-1, un meci jucat cu niste adversari care pareau a fi de varsta cu antrenorul de pe banca.
                                                                                                                                           

4 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .