duminică, 18 septembrie 2011

EXPERIENTA SI VALOAREA AU INVINS ENTUZIASMUL !!

               SPICUL -VENUS 0-2
                   [Oprea Adi (2)]

Sambata, contra Spicului, briliantele au obtinut al 4-lea succes din tot atatea partide instalandu-se confortabil in fotoliul moale de lider. Chiar daca jocul nu a mers asa cum trebuie (o mare parte de vina constituind-o terenul impracticabil) elevii lui Ilie Zeciu si-au respectat blazonul invingand cu 2-0(0-0 pauza) prin doua goluri marcate de incredibilul Adi Oprea ajuns la 11 goluri in 4 meciuri.

Echipa de start a Venusului:
       Craciun  
       Coman       Vlad        Cinaru    
       Furdui     
       Constantin        Munteanu   Porumbel    Catana     
       Scaeteanu      Oprea      

GOLURILE PARTIDEI !

Min. 58` - Scaieteanu executa o lovitura de colt foarte bine pe 6 metri acolo unde Oprea Adi trimite in plasa prin alunecare si deschide scorul in fieful rosetenilor. Asadar 0-1!

Min. 90`+2 - Neobositul, Oprea Adi, primeste o pasa de geniu de la Porumbel,  si inscrie cu un sut plasat, mingea intrand in plasa cu toata opozitia portarului advers, stabilind totodata si scorul final. 0-2!

"Am intrat un pic relaxati in teren, echipa oaspete dand dovada de un entuziasm foarte mare, copii dornici de afirmare dar pana la urma experienta si-a spus cuvantul in a 2-a repriza si am castigat." - ne-a declarat Ilie Zeciu la sfarsitul meciului.

6 comentarii:

  1. Am niste intrebari.
    1. Am inteles ca Veciu este antrenorul echipei. Dar echipa nu face antrenamente. Mai nou are si antrenor secund. Este adevarat?
    2. De fapt cine face echipa? Macar primi 11.
    3. Jucatorii mai strang bani pentru arbitrii?
    4. De ce oamenii spun ca uni jucatori sunt tratati diferit fata de altii? Din Independenta mai joaca cineva?
    5. De ce primarul nu se implica mai multsi lasa pe altii care se dovedesc din ce in ce mai incapabili?
    Poate sa imi raspunda cineva la aceste intrebari?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1 . Zeciu si nu Veciu .
    2 . Mereu a avut si un antrenor secund.
    3 . Ti se pare ca la echipa pe care o etaleaza Venus in acest moment , se poate vorbii de bani la arbitri ?
    4 . Toti jucatorii sunt tratati la fel , suntem un grup unit.
    5 . Pt ce sa se implice primarul daca echipa merge ceas avand 4 victorii din patru ?
    6 . Nu stii fotbal :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer scuze juniorilor carora le-am promis ceva si nu s-a putut realiza. Situatia se va remedia cu ajutorul oamenilor carora le pasa si de acesti copii. Din pacate avem oameni in conducerea echipei care nu dau 2 bani pe juniori, sau pe jucatorii din Independenta. Pornim cu aceeasi mentalitate an de an, facem, ba pardon - FACETI - aceleasi greseli si probabil in final rezultatul va fi acelasi. Lucrurile trebuie sa se mai si schimbe pentru ca asa este normal. Pacat de eforturile care se fac...
    P.S. Ce s-ar intampla daca juniorii nu s-ar mai prezenta la meciuri? Sa raspunda un om "competent".

    RăspundețiȘtergere
  4. roseti joaca pe terenul celor de la prefab modelu?

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa se rezolve si cu juniori trebuie sa intelegem ca noi vrem sa pastram in conditii foarte bune suprafata de joc nu avem nimic cu jucatorii din independenta ba chiar trebuie sa ii incurajam pt ca nu putem sa aducem jucatori straini in fiecare an trebuie sa formam si noi o echipa din sat exemplul cel mai bun este roseti care au o echipa foarte tinara si de perspectiva o sa ne asezam la o discutie cu domnul primar si cu cei care conduc clubul pt ca sa ajungem la o intelegere benefica pt ambele parti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate Florine tu esti prins la mijloc. Si tu vrei o schimbare, se simte asta, dar.... Acum ma intreb ce facem din februarie cand cu siguranta seniorii vor face antrenamente? II trimtem in curtea scolii? Sau ii chemam cate 5-6 in spatele portii?
    Pt. Paul : desi unele intrebari sunt destul de pertinente ar trebui sa ai si tu mai mult respect pentru campioana care a maturat toate echipele din judetul asta si o va face in continuare, fara a fi sprijinita.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .