miercuri, 21 septembrie 2011

DERANJEZ?

10 MOTIVE  PENTRU CARE ZECIU CHIAR MERITA SA FIE ASPRU CRITICAT!


In ultimul timp, pe blogurile si site-urile de fotbal, mai multi "anonimi" isi dau cu parerea despre antrenorul campioanei. Noi am incercat sa gasim cateva motive pentru care el este tras la raspundere de acestia:

  1. Cel mai performant antrenor din istoria clubului Venus.
  2. Este considerat cel mai titrat antrenor din judet.
  3. Castigator al eventului in ultimul an competitional.
  4. Antrenorul echipei considerate emblema judetului.
  5. Indragostit de fotbal.
  6. Managerul care a castigat doua titluri consecutive cu doua echipe diferite.
  7. Lider detasat al clasamentului cu Venus in momentul de fata cu 4 succese din 4.
  8. Antrenorul echipei cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din serie:  23-2.
  9. O legenda a Dunarii pentru care a evoluat ani buni in momentele de glorie ale clubului.
  10. Un al 2-lea tata pentru jucatorii ce ia avut sub comanda, fiecare dintre acestia ramanand marcat dupa ce au colaborat cu el.

Probabil acestea sunt cele 10 motive pentru care, antrenorul Venusului este de multe ori atacat in comentariile din presa, acestea fiind deranjante pentru unii frustrate de faptul ca antrenorul briliantelor acapareaza primele pagini ale ziarelor cu rezultatele sale excelente.

9 comentarii:

  1. ILIE ZECIU se confunda cu "VENUS" asa ca nu trebuie sa dam curs la ce se comenteaza pe site cei care scriu sint niste afoni pe plan fotbalistic asa ca ciocul mic deocamdata "nenea" nu are rival in judet.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand este un om de nota 10, pentru cei ce il cunosc. Nu cred ca s-a certat cu cineva, este prieten cu toata lumea, dar asta nu mai e un avantaj in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi a ratat de doua ori promovarea in liga a III-a cu Venus, Ilie beneficiaza de sprijinul si increderea noastra si in acest an. Eu sunt convins ca la finalul sezonului echipa va promova. Succes Venus! Succes Ilie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasati-l pe nea ILIE in pace. Ca daca vedea-ti o echipa ca la POTCOAVA, nu mai rimnea-ti la functia de antrenor, sa va umpleti de GLORIE. asa ca VISE placute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa cum dinamo se tot pregateste de liga campionilor asa si voi cu zeciu o sa va tot pregatiti de liga a III-a. Nu incercati sa negati, este un om ok dar un antrenor mediocru care doar beneficiaza de conjuncturi favorabile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca tu nu esti nici fost fotbalist la venus , nici om cu caracter , de preferat era sa ti dai numele , doar asa pareai credibil .

    RăspundețiȘtergere
  7. domnilor, tot respectul pentru Independenta, tot respectul pentru domnul primar, dar lasati-ma sa spun ca nu sunt de acord cu faptul ca Venus nu face antrenamente...

    RăspundețiȘtergere
  8. Este destul de dificil de a se pune in practica ceea ce spune-ti deoarece jucatori nu sunt profesionisti, sa traiasca din fotbal, si au locuri de munca in diverse ramuri ale societatii, care nu le-ar permite sa faca antrenamente zilnice. Si pe langa toate acestea unii sunt din Bucuresti, altii din Oltenita si restul din Calarasi.

    RăspundețiȘtergere
  9. cel mai titrat antrenor ca da bani la arbitri si face echipa dupa spusele la altii in niciun caz cum vrea el...si zi tu mai musty cel onest de cand esti la echipa asta de cate ori ai dat bani din prima la arbitrii?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .