sâmbătă, 27 noiembrie 2010

STEFAN CEL MARE, CIURUIT DE BRILIANTE !!

 
Venus Independenţa –  Ştefan cel Mare
8 - 0
Au marcat : Riciu (2), Petcu I. (2), Oprea G, Brosoveanu, Popa Bogdan , Furdui George

 VICTORIE DE MORAL !!

Sambata, pe stadionul din Potcoava,  Venus avea o singura o singura varianta: victoria . Dupa doua esecuri consecutive jucatorii Independentei trebuiau sa spele rusinea ultimelor evolutii cu un joc stralucit, placut ochiului, un joc la sfarsitul caruia sa dea un moral bun pentru meciul ce urmeaza in compania celor in Modelu.
Stefan cel Mare s-a dovedit cel mai potrivit adversa ca Venus sa scape de "criza". Briliantelor le-a iesit aproape tot, faze spectacol, goluri de generic, fotbalul a revenit la vechea lui casa.
S-a terminat 8-0 (5-0 pauza) in favoarea Independentei, oaspetii incasand croseu dupa croseu, lipsind doar prosopul pentru a intrerupe macelul din teren.

Venus a inceput astfel : Craciun - Oprea G, Cinaru, Coman (cpt), Benone - Mustata, Furdui, Gh. Dani,  Oprea Aurelian - Popa Bogdan, Oprea Adi

Au mai intrat :  Petcu I <->  Oprea Adi ,  Brasoveanu <->  Coman  C.

Golurile meciului  !!

Min. 8` - Mustata executa un corner de pe partea dreapta, perfect pe fruntea lui Oprea Aurelian (Riciu) care isi pune capul la contributie si deschide scorul. Asadar 1-0 !!
Min. 14` - Oprea Adi trimite o centrare pe jos in fata portii acolo unde Popa Bogdan nemarcat, pune latul si ridica scorul la 2-0 !!
Min. 20`- Mustata mai creaza o faza in banda dreapta, trece in viteza de doi adversari si centreaza bine inca o data pentru Oprea Aurelian care trimite din volee pentru 3-0, trecandu-si in cont dubla.
Min. 30` - Babangida reuseste sa inscrie si el cu un sut la coltul lung din interiorul careului fara sperate pentru portarul advers, ducand astfel scorul la 4-0 !!
Min. 37` - Neobositul Furdui isi croseteaza la mijlocul terenului doi adversari, isi potriveste mingea pe sut si trimite un trasor de la 35 de metri la radacina barii, modificand tabela la 5-0 !!
Min. 62` - Petcu Ionut, intrat la pauza pe teren ridica scorul la 6-0 dupa ce il executa pe portar cu un sut plasat din 10 metri.
Min. 70`  - Brasoveanu isi demonstreaza si el calitatile atunci cand isi ridiculizeaza adversarul direct si trimite cu calm in plasa din 8 metri. Asadar 7-0 !!
Min. 90` - Cornerul executat la prima bara de Brasoveanu, il pune in pozitie de gol pe acelasi Petcu Ionut care inscrie al 6-a gol stagional pentru el in campionat si inchide tabela la 8-0 !!


"Baietii au aratat ca au caracter si ca au trecut cu bine peste toate criticile care li s-au adus in tot acest timp. Sa ne spalam in totalitate pacatele trebuie sa invingem neaparat Modelu la ea acasa" -  a decalarat Ilie Zeciu pentru site-ul nostru.

"Bine ca ne-am revenit si am castigat in stil de mare echipa acest meci. E pacat ca un astfel e rezultat sa fie umbrit de un "asa`zis" conducator care nu stie decat sa influenteze negativ atmosfera de la echipa. E regretabil ce se intampla !" -  spuneau la unison jucatorii la terminarea meciului.

13 comentarii:

  1. Belerin Sulerin (Turcia)27 noiembrie 2010 la 20:57

    Dupa cum am spus..Va fi un scor fluviu, asa s-a dovedit...Acum ,daca primarul are bun simt si e un baiat de caracter ii va rasplatii pe acesti minunati jucatori pt ai monta in urmatoarele meciuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Venus ati dovedit ca au fost simple intamplri ultmele 2 meciuri . Succes cu Modelu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru sustinere. Pacat ca aceasta victorie a fost umbrita de unii conducatori ai clubului care nu stiu decat sa fure si sa manance banii investitorulor. Hai sa batem la Modelu si sa le dam peste nas.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "jucator": vrem nume si lucruri concrete. Dar numai daca esti juktor la Venus si cunosti ceva sigur; ar fi bine de stiut daca ii nemultumeste ceva pe juktori.

    RăspundețiȘtergere
  5. lucrurile concrete nu vor fi spuse aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrurile vor iesi la suprafatza cat de curad. Nu a re rost sa le spunem aici .

    RăspundețiȘtergere
  7. salut baieti..joc la conpet si este pt prima data in viata mea cand aud ca un conducator sa-si injure jucatori propri..probabil despre acest conflict este vorba..in rest ce sa zic..imi pare rau pt rezultat, bafta mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. REGRETABIL CE SE INTAMPLA1 decembrie 2010 la 14:49

    Din pacate este adevarat, am fost la meci si "slick" la 8-0 il injura pe numarul zece (ca-mi scapa numele..) nu stiu ce avea sa-i reproseze la acel scor, dar asa zisu` conducator pune tot timpul presiune pe jucatori sai in loc sa-i incurajeze.Astfel de oameni nu au ce cauta in fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca se pune problema sa fi fost injurat Mustata. Cineva incearca sa tensioneze lucrurile la echipa, avem un meci greu sambata, lasati-ne sa ne gandim la meci.

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuie sa lasam aceste rautati si sa ne gandim la meciul de sambata cu modelu care o sa fie un meci extrem de dificil tinand cont si de achizitiile facute.eu zic sa ne mobilizam mai baietii si trebuie sa dam dovada ca aratam ca o echipa de primul loc.si apropo ce se intampla la noi la echipa trebuie sa ramana numai si numai intre noi.oricum trebuie sa plecam neinvinsi de la modelu.multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, se pare ca a fost un foc de paie din partea unor rautaciosi. Se mai intrece uneori masura dar asta numai din dorinta de a se face performanta. Sunt de acord cu ceea ce spune Ciny. Mult succes sambata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa este. Trebuie lasat in urma totul si sa ne gandim la meciul de sambata, e cel mai important al sfarsitului de an !

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .