sâmbătă, 6 noiembrie 2010

GAME, SET, MECI 6 - 0

     Venus Independenţa –  Jegălia 6-0
    (Minea 2, Mustata 2, Motorina, Riciu)


Sambata la Potcoava, Venus a primit vizita lanternei rosii, Jegalia. Festivalul de goluri marca Venus avea sa fie la el acasa, briliantele reusind sa inscrie nu mai putin de sase goluri, un set de tenis, reusind sa castige de trei ori pe serva adversarului. (pastrand termeni ai tenisului)

Briliantele s-au oprit la cifra sase, asta pentru a nu-si irosii toate golurile doar pentru acest meci, etapa ce urmeaza vor da piept cu revelatia turului, proaspat promovata Unirea chiar la ea acasa.

Venus a inceput astfel : Condei - Benone , Coman , Gani , Mustata - Oprea Adi , Furdui , GH. Dani ,Oprea Aurelian - Popa , Minea
Au mai intrat : Petcu I <->Popa , Oprea G <->Dani , Cinaru<->Coman.

Golurile partidei :

Min. 14` - Dupa o balbaiala in careul advers, mingea este reluata cu capul in plasa de Minea Marcel care profita de naivitatea fundasilor Jegaliei. Asadar 1-0!
Min. 30` - Oprea Adi scapa pe partea drepta si centreaza in forta in fata portii acolo unde Oprea Aurelian pune latul si face 2-0 !
Min. 55` - Oprea Adi reuseste sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor cu un sut plasat la coltul scurt dupa o serie incredibila de ratari ale sale. 3-0!
Min. 64` - Oprea Aurelian executa cu cap un corner la 11` metri acolo unde Mustata, nemarcat reia din prima cu stangul la coltul lung ducand scorul la 4-0 !
Min. 70` - Acelasi Musty isi trece in cont dubla dupa numai cinci minute la un alt corner, de data executat de Oprea George, mingea sa ajungand pe capul lui Mustata, acesta din ruma trimitand-o cu calm in plasa dintre doi fundasi adversi
Min. 80` - Ramas singur cu portarul advers, Minea Marcel trimite mingea in poarta cu largul concurs al portarului, bifand si el o "dopietta" cum ar spune italienii.

Interesant este faptul ca la ambele goluri marcate de Musty, acesta din urma a dedicat golurile antrenorului sau Ilie Zeciu, cu un mesaj inscriptionat pe sub tricoul de joc , "Pentru Ilie Zeciu".
Intrebat de noi la sfarsitul partidei despre ce e vorba, Musty a tinut sa precizeze urmatoarele : "Fiecare gol marcat, in mare masura ii apartine lui, pot spune ca este al doi-lea meu tata, a crezut de la inceput in mine, m-a ajutat foarte mult iar acum tin sa-l rasplatesc de fiecare data prin evolutiile mele".

Pe Ilie Zeciu, etapa viitoare il asteapta un meci delicat, multi din jucatorii Unirii i-au fost elevi in urma cu putin timp : Bica Marian, Capalau , Zapada, etc ..
"Este un meci test pentru noi in vederea obiectivului propus anul acesta, daca avem pretentii la promovare trebuie sa demonstram asta pe teren si sa invingem Unirea, daca nu, inseamna ca nu avem ce cauta la barajul de promovare. Am incredere in baietii mei, sunt sigur ca nu ma vor dezamagii" -  a declarat la sfarsitul partidei, antrenorul briliantelor, Ilie Zeciu.

3 comentarii:

  1. I-mi place la nebunie acest tanar Musty...L-am vazut jucand- o face excelent pt div D, l-am vazut ce relatii are cu coechipierii in afara terenului- e un baiat pe cinste dar nu in ultimul rand, acest jucator magnific ar putea fi numit capitanul suprem al echipei pt ca stie dintotdeauna cum sa detensioneze relatiile dintre jucatori si conducere fiind omul care mobilizeaza echipa cu zambetul pe buze si te face sa te simti fotbalist...Felicitari dl Mustata , felicitari d-lor din conducere...Meritati toata atentia

    RăspundețiȘtergere
  2. fortza eolicaaaaaaa... ati luat si voi 3 game-uri cu baia ... ;) :)) noi game set si meci fortza eolicaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .