duminică, 14 noiembrie 2010

SOC(ARICIU) SI GROAZA !!

           UNIREA - VENUS 3-0


Sambata , pe "terenul" Soimilor, Venus a suferit primul esec din acest sezon, pierzand la scor de neprezentare in fata bravilor jucatori ai Unirii.
Cum a fost posibil?
In saptamana premergatoare meciului, jucatorii Venusului au fost continuu atentionati de antrenorul lor de importanta si dificultatea acestui joc ce urma sa se dispute. Asa`zisele briliante se pare ca n-au luat tocmai in serios spusele lui Zeciu , intrand in teren pe calcaie inca de la inceputul jocului, privindu-si adversarul de sus cu o superioritate ce avea sa-i coste pe tot parcursul celor 90` de minute.
S-a terminat 3-0(0-0 pauza), o rusine uriasa traiata de Venus, un cosmar ce asteptau din moment in moment sa fie treziti. Astfel "Barcelona judetului" asa cum este alintata de ziarele calarasene, pune capat unui serii incredibile de 11 meciuri fara infrangere.
Primul gol al Unirii a fost marcat chiar de un fost jucator al Independentei, Deacu Razvan alias "Capalau", fostul copil teribil al Venusului care a tinut neaparat sa muste mana care l-a hranit atata timp.
Etapa viitoare Venus primeste vizita Zarii din Cuza Voda, victoria fiind singura solutie pentru pasul spre impacare cu fanii.

"Nu ne-a iesit nimic tot meciul, jucatorii mei pareau debusolati, de pe alta lume. Terenul a jucat si el un rol important in esecul nostru, suntem o echipa ce-i place sa combine mult pana sa ajungem la finalizare, dar asta nu scuza cu nimic evolutia lor. Felicit Unirea pentru determinarea aratata, au meritat pe deplin victoria. Sambata trebuie sa castigam neaparat, sa ne trezim din acest vis urat !" - Ilie Zeciu

13 comentarii:

  1. Belerin Sulerin (Turcia)14 noiembrie 2010 la 20:54

    Asta nu o cred...Cum baietii mei sa pierdeti in asa hal...Nu pot sa cred ca baietii nu s-au montat pentru acest meci...

    RăspundețiȘtergere
  2. MAI AVEAM PUTIN SI DADEAM MANUSA........:)))))
    SI CIMITIRUL DIN STANGA STADIONULUI "SI CEI DE ACOLO"S-A BUCURAT DE ACEST SCOR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu i nimic baieti. Capul sus, mergeti mai departe, se mai intampla si accidente iar acesta a fost un accident pentru ca altfel nu mai aveati 10 vict din 11 meciuri. Multa bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca mai frumos era terenul in cimitir decat cel pe care s a jucat. Victoria gazelor incontestabila dar starea terenului si gradul de inteligentza al spectatorilor lasa de dorit !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pong Koilung (Coreea)15 noiembrie 2010 la 17:48

    Odata si odata trebuia sa se intample...Asta e ! Nici REAL sau BARCA nu au victorii pe linie...
    Felicitari Capalau !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se mai intampla si accidente, vedeti cazul Chelsea in week-end si primele 6 din liga 1 nu au castigat, si Barcelona a pierdut cu echipa lui Pulhac..deci minuni se intampla in fotbal, de aceea este si frumos fenomenul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu a fost intamplare, cine a fost la meci a vazut ca "Barcelona" nu a avut nici o ocazie....Scorul este prea mic, iar ambele echipe au jucat pe acelasi teren . Felicit Unirea

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce a jucat Unirea inafara de bufa ???? Venus are jucatori care stiu cu varza si e destul de greu pe un teren impracticabil. Daca esti fotbalist intelegi ce vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  9. taranusilor, a`ti batut si voi ptr prima oara in istorie echipa la care visati de o viatza sa ajungeti si gata nu ne mai intelegem cu voi ? ..

    RăspundețiȘtergere
  10. venus paseaza mult, poate exasperat de mult pentru divizia D, d`asta cand dau de un teren impractibail ca cel de la unirea clacheaza .. oricum important e ca s pe primul loc , sa se treaca peste acest accident cat mai repede . Bafta baieti !

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos meci, un adevarat derby. Insa liderul nu a fost motivat deloc, Unirea si-a dorit mai mult victoria, poate merita sa fie pe primul loc dupa ce a batut toate echipele bune. Un meci de ambitie, doua echipe frumoase. Bafta ambelor echipe

    RăspundețiȘtergere
  12. Bagoo DeBago-Toata (Zair)18 noiembrie 2010 la 18:05

    Pt Venus nu a fost un Derby, asta e clar...
    Sa vedeti in retur cum le ascunde varza la Independenta...Atunci sa vedem daca baietii care joaca fotbal in noroi mai stiu sa alerge pe covorul de la Coade...Toata stima pt Rama` de la Spicul...

    RăspundețiȘtergere
  13. PTR FRATELE MEU CINARU MULTA BAFTA...........ESTE UN JUCATOR BELEA...SI UN BUN IMPRESAR...TE IUBESC MUSTY

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .