sâmbătă, 4 decembrie 2010

VENUS "INAINTEA" MODELULUI CU PATRU CLASE !!


Înainte Modelu – Venus Independenţa 0-4  
(OPREA ADI, BRASOVEANU MARIUS, POPA BOGDAN, OPREA AURELIAN)


MODELENII SPULBERATI DE TAIFUN !


Cu doua etape inaintea pauzei competitionale, Venus mai avea de trecut un hop pentru a termina turul prelungit pe primul loc. Acel hop se numea Inainte Modelu, formatie serios intarita cu nume "grele" ale judetului in timpul turului, asta pentru a recupera din terenul pierdut in primele etape. Toti ochii erau atintiti la acest meci, un derby vechi al orgoliilor, modelenii dorind sa-si ia revansa dupa infrangerea suferita la Independenta, scor 4-2, insa umilinta traita de ei in teren la meciul de sambata, cu greu poate fi digerata.
Odata inceput meciul, briliantele conduse de Ilie Zeciu, parca injectati de la vestiare cu incredere, isi puneau in aplicare planul bine stabilit in saptamana premergatoare meciului. Gazdele parca hipnotizate prin morisca de pase a Venusului, n-au facut decat sa asiste neputinciosi la"macelul" din teren. S-a terminat neverosimil , scor 0-4 in favoarea pustilor finaintati de bravul primar, Anghel Constantin.

Venus a inceput astfel : 3-5-2
Craciun - Cinaru , Coman(cpt) , Tarabaseanu - Mustata , Furdui , Gani , Oprea Aurelian , Gh. Dani - Popa , Oprea Adi

Au mai intrat : Oprea G <-> Gh. Dani , Benone <-> Oprea Adi , Brasoveanu <-> Furdui , Petcu I <-> Gani


GOLURILE PARTIDEI !

Min. 5` - Mustata executa cu simt o lovitura libera lateral dreapta exact pe capul lui Oprea Adi (Motorina) care scapat din marcaj reia cu capul la radacina barei , mingea intrand in poarta cu largul concurs a portarului advers deschizand rapid scorul. 0-1 !
Min. 56` - Brasoveanu, abia intrat pe teren reuseste un gol de senzatie cu un sut imparabil , o folia seca de la 25 de metri sub transversala, lasand cu gura cascata intreaga asistenta. Asadar 0-2 !
Min. 73` - Mustata, plecat din propria jumatate, scapa singur spre poarta, unde din 10 metri da dovada de mult altruism si-l serveste impecabil pe Popa Bogdan care din 5 metri pune latul , indeplinind o simpla formalitate. 0-3 !
Min. 82` - Oprea Aurelian (Riciu) isi ridculizeaza trei adversari in careul de 16` metri prin doua driblinguri naucitoare si suteaza fara mila ridicand scorul la un uimitor 0-4 !

In minutul 85 al meciului, formatia gazda a beneficiat de un penalty pentru a inscrie macar golul de onoare dar Craciun nu gusta gluma reusind sa pareze cu piciorul executia batranului Ionita.

De remarcat este faptul ca inainte cu doua zile pana la meci, oficialii Venusului au reusit sa obtina semnatura pe trei ani a lui Tarabaseanu Ionut, jucator ce a activat in tur la Spicul Roseti. Ilie a dat dovada de sange rece si l-a arunca in lupta din primul minut al derby-ului, proaspatul fundas al Venusului facand un meci fara greseala, devenind astfel un castig real pentru defensiva liderului.
"Am facut un joc perfect. Baietii mei au respectat absolut tot ce am am stabilit inainte de meci. Asta este adevarata noastra fata." -  a decalarat Ilie Zeciu
"Am strigat la un moment dat sa se intrerupa macelul, pe teren a existat doar o echipa. Ne pare rau pentru ei, dar trebuiau sa stie ce-i asteapta din moment ce jucau contra "tavalugului" din Independenta. Acum pricepeti de ce ne numim "Barcelona judetului"? -  declara mandru scouter-ul Venusului, Doru Simion.

13 comentarii:

  1. felicitari baieti, vali.

    RăspundețiȘtergere
  2. de la CINY pt IONUT6 decembrie 2010 la 00:42

    ionut multe salutari iti transmite cristi.apropo mai vino si tu sa ne susti din cand in cand.pt un fost jucator si un prieten drag.ai inteles aluzia))):

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO MAI BAIETI.AM DAT DOVADA CA SUNTEM O ECHIPA MARE.MUSTY,BOBA,DANI,GANI,RICIU,,GIORGICA,BRASOVEANU:VA ROG EU NU MA DEZAMAGITI.EU V-AM CRESCUT EU.............VA SUSTIN.VOI SUNTETI VIITORUL ACESTEI ECHIPE.TIMPUL MEU O SA TREACA SI NU STIU DACA VOI CA MINE O SA MAI GASTI.SI APROPO ECHIPA VENUS INDEPENDENTA UREAZA TUTUROR ECHIPELOR DIN LLIGA A 4-A SARBATORI FERICITE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Belerin Sulerin (Turcia)6 decembrie 2010 la 08:54

    Bv baietii mei...stiam ca asa se va-ntampla, dar cel mai mult mi-a placut atitudinea echipei si "nebunia" lui nea` Doru...
    Un mesaj pt Modelu !
    Baietii care traiesc din alocatie saluta fetele care se fut pe bonuri de masa ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari baieti si mult succes in continuare. Ciny tu ai grija de joc lasa spectatorii:))!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. TIKI-TAKA BARCELONA!!! OLEEE OLEE !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. respect si sa va atingeti obiectivele dar avem o singura dorinta ;;nu ne mai racolati jucatori

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim, insa nu i-am racolat noi, ei si-au dorit sa vina deorece sunt conditii mai bune aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu vorbesc de RICIU si FURDUI ci de ceilalti 2 conditii sunt si aici la fel de bune ca la Venus,

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca conditiile financiare erau la fel, si cei doi Riciu si Furdui ramaneau la Ostrov. Nu facem o politica din asta, va dorim mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu are rost sa comentam pe blog conditiile financiare ale Ostrovului baietii au venit la voi pt ca joaca la liga 4 Anul acesta promovam si baietii vor veni acasa din nou Din cate stiu Riciu si Furdui e numai pt un an la voi La final va dorim sarbatori fericite si succes echipei Venus .

    RăspundețiȘtergere
  12. Venus Independenta8 decembrie 2010 la 11:15

    conducerea venus independenta va ureaza sarbatorii fericite.iar pt cel care scrie pt dunarea ostrov inseamna ca nu e din conducerea ostrovului si nu stie despre ce este vb.din cate stiu eu situatia nu prea e roza la voi din punct de vedere financiar pt ca altfel acei jucatori nu ne contactau degeaba pe noi sau probabil au auzit de la georgica si riciu ca la noi sunt conditii mai bune de a se afirma.noi nu vrem sa luam jucatorii nimanui fara acordul conducatorilor respectivi dar si de cel al jucatorilor.oricum presedintele de la ostrov are nr. de telefon de la noi si ne poate contacta fara nici un fel de problema daca vrea sa stie despre c e vorba.si apropo pe jucatorii care ni i-ati dat sa dat ceva pe ei si ei la randul lor ca jucatori au luat ceva.multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  13. cinare ce mare ai ajuns si tu de zici ca esti maldini la milan si ii certi pe toti;))

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .