luni, 13 decembrie 2010

VENUS TERMINA ANUL ''EN FANFARE'' !

    VENUS - AGRICOLA 3-0
( Furdui, Oprea G, Brasoveanu )

Sambata pe terenul din Potcoava a avut loc ultima etapa din acest an 2010. Venus a primit vizita celor din Borcea, meci disputat pe un frig infioratior, frig ce parca-ti taia respiratia odata ajuns pe terenul de joc. Meciul in sine a fiost unul la discretia briliantelor, chiar daca in startul pardidei cei din Borcea au irosit cu nonsalanta un penalty obtinut usor. S-a terminat 3-0 in favoarea "Barcelonei judetului", asa cum le place ziaristilor locali sa supranumeasca echipa patronata de primarul  Anghel Constantin.
Dupa marcarea celui de-al trei-lea gol, jucatorii Venusului au inceput sa paseze la nesfarsit, zapacindu-si adversarul, legand nu mai putin de 56 de pase intr-un interval de 3 minute, uitand sa mai atace, gandindu-se parca la banchetul finalului de an, banchet ce avea sa se tina imediat dupa incheierea partidei, rauri de sampanie si bucate alese ce aveau sa curga dupa fluierul final si bineinteles doi lautari alesi pe spranceana aducand buna`dispozitie in tabara Venusului.

Venus incepe astfel : 3-5-2
Craciun - Cinaru , Coman (cpt) , Cinaru - Mustata , Furdui , Oprea G , Gh. Dani - Oprea Aurelian - Popa , Oprea Adi
Au mai intrat : Condei <-> Craciun , Brasoveanu <-> Oprea Adi , Petcu i. <-> Popa , Gani <-> Gh. Dani


GOLURILE MECIULUI !

Min. 30` - Furdui George ne mai arata inca o data ca-si merita laudele cu varf si  indesat, dupa o executie de mare fotbalist, sutul sau din volee de la 24` de metri aterizand sub bara, fara nici o sansa pentru portarul advers. Asadar 1-0!
Min. 60` - Oprea George (Babangida) reuseste sa mareasca diferenta la doua goluri dupa ce a executat cu calm un penalty obtinut tot de el.
Min. 70` - Revelatia sfarsitului de an, Brasoveanu plesneste cu sete o minge din coltul careului de 16` metri, trasorul acestuia scuturand serios "halaul" si stabilind totodata scorul final, 3-0 !

"Sunt mandru de evolutiile voastre din acest tur, cu mici sincope. Trebuie sa mergem pe aceeasi linie pentru a ne indeplini toata obiectivele propuse. Va multumesc !" -  a declarat patronul Venusului la sfarsitul banchetului.

"Suntem obligati sa ne indeplinim obligati sa facem performanta. Ni s-au creeat conditii foarte bune, se fac sacrificii mari pentru ca noi sa ne pegatim in liniste. In numele echipei vreau sa multumim intregului patronat pentru tot sprijinul acordat." - a venit raspunsul lui Ilie Zeciu.

3 comentarii:

  1. Belerin Sulerin (Turcia)13 decembrie 2010 la 21:15

    Ce nebunie ! Venus termina in fruntea plutonului si se pregateste in liniste pt retur...Asta ar fi titlul...Nu cumva plecati in cantonament la Forban ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo baieti. Meritati toate laudele. La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Echipa momentului in judetul calarasi

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .