duminică, 16 septembrie 2012

SOMN UȘOR JUNIORI !

     După victoria entuziasmantă din etapa precedentă cu Modelu, echipa de juniori a Venusului aștepta încrezătoare partida cu Mănăstirea, sperând să bifeze încă o victorie. Ca la fiecare deplasare din acest sezon însă, juniorii Venusului au jucat lamentabil, fără nerv, fără ambiție, fără inspirație semne că facebook-ul și yahoo messenger sunt cei mai aprigi adversari ai tinerei generații de fotbaliști.
     Scorul final a fost 2-1 pentru gazde, golul echipei noastre fiind marcat de Voinea Răzvan, atacantul care începe pas cu pas să confirme așteptările staff-ului tehnic.
Sofonea și-a îngropat  echipa 
     Groparul echipei s-a dovedit a fi din nou portarul Sofonea - "mâini rare" cel care a dormit din nou în poartă și a scăpat printre mâini o minge care a avut viteza melcului care merge la ghilotină. Se dovedește din nou că fiecărui jucător îi trebuie concurența pe post, dar mai ales somn și odihnă înaintea meciului și nu în timpul acestuia.
     Tinerii fotbaliști trebuie să-și revină și să se revanșeze etapa următoare în partida cu Lehliu. La acea partidă, având în vedere că mai mulți componenți ai echipei de seniori sunt accidentați este de așteptat ca unii dintre copii să aibă șansa de a evolua pentru echipa mare. Ar fi probabil o alegere mult mai logică și mai inspirată decât introducerea pe teren a unor jucători incomplet refăcuți. 
Radu Lilian: "Fără ambiție și dăruire nu facem nimic. Nu pasăm și ținem prea mult mingea. Chiar și așa puteam pleca neînvinși, dacă portarul nostru se concentra la meci și nu la discotecă. Ne luptăm ca unii dintre ei să prindă echipa mare, dar după un așa meci nici nu știu pe cine să propun. Noi avem însă încredere în ei deoarece sunt copii talentați iar unii merită șansa de a juca la un nivel mai înalt."

4 comentarii:

  1. venus lasativa de fotbal..23 septembrie 2012 la 20:46

    nici odatanam avut portar si antrenori dadea vina pe fundasi orice se intlampla..la aceasta echipa se joak cu cunostinte..nu zic nimim le doresc bfta...dar sa fie un club mai modest.la senioro avem echipa din comuna..dar nui ia la loat pe zisu hagi care il tine rezerva ..bagatil dreq titular lasatil pe neymar bunu lu dreq ala nu stie sa de cu picioru in mingie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sofonea-maini rare26 septembrie 2012 la 00:48

      Pa mine de ce nu ma ea nea ilie la echipa aia marea , sa joc si io macar unspe-doispe minute pa final?

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .