duminică, 9 septembrie 2012

O manusa de la Voinea!

     Dupa primele doua etape cu prestatii mediocre si puncte castigate la masa verde, juniorii Venusului porneau cu sansa a doua in partida cu Modelu, lotul echipei adverse fiind alcatuit din juniori ai Dunarii Calarasi antrenati de Marius Paun. Desi au inceput mai bine, au controlat prima repriza si au ratat numeroase ocazii, juniorii Vensului s-au vazut condusi la pauza cu 2-1, golul nostru fiind inscris de Razvan Voinea. Dupa pauza copiii condusi de Dan Gircan si Lili Radu au facut spectacol inscriind cinci goluri fara sa primeasca vreunul. Jucatorul meciului a fost Razvan Voinea cel care a inscris de 5 ori, al saselea fiind inscris de capitanul  Alex Dumitrache.
     In cea de-a doua repriza oaspetii s-au remarcat doar prin jocul nesportiv practicat, doi dintre jucatorii modeleni fiind eliminati, taindu-le din aerul de "mari fotbalisti" pe care il afisau pe parcursul partidei.
Dan Giurcan: "Mi-a fost teama de acest meci. Stiam ca jucam de fapt cu Dunarea Calarasi si toata lumea lauda aceasta echipa. Copiii mei au aratat atitudine si mi-au demonstrat ca pot juca la nivelul pe care il solicitam noi. Este bine sa ii certi si apoi sa ii mangai. Dupa cum s-a desfasurat jocul cred ca puteam invinge si fara eliminarile celor doi jucatori. Sper ca baietii mei sa ramana cu picioarele pe pamant, mai sunt multe etape de jucat."
Radu Lilian: "Echipa a inceput sa se mai lege, este necesar sa continuam antrenamentele. Cred ca la nivel psihologic suntem deficitari, pentru ca nu avem incredere in fortele proprii. Trebuie sa ne dorim mai mult pentru a reusi mai mai mult."
 

9 comentarii:

  1. Auzi tu ca bateau ei daca nu aveam doi eliminati.An fost cativa juniori de la Dunarea restu copii si goluri noastre au fost marcate de un portar care a jucat atacant datorita lipsei de jucatori.Vedem in retur...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate jucam si noi tot cu echipamentele alea , si tot in formula in care am jucat .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai cautati scuze. ati luat 6 boabe dar fiti mandri ca va batut o echipa mai buna. copiii de la venus chiar stiu fotbal, sunt copii simpli,muncitori,talentati fara fite ca ale voastre. din ce am vazut unii dintre voi sint si prost crescuti nu numai cotonogari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Astia de la modelu sunt varza de aia nu i a mai tinut dunarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. bv venus bafta in continoare !!! VENUS VICTORIE

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim , si noi speram sa avem rezultate cat mai bune !

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo copii si succes in continuare. ramaneti seriosi si concentrati in continuare. felicitari si oamenilor care va sprijina.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .