sâmbătă, 7 aprilie 2012

OARE DE CE NE NUMIM "BARCELONA JUDETULUI" ?

                         VENUS - Unirea 9-0
            (Oprea Adi 6 , Piron , Porumbel , Petcu )

Inainte de toate , incep prin a spune ca in sfrasit legenda Venusului si-a vazut visul implinit , un stadion intreg ridicandu-se in picioare si aplaudand ultimul meci al lui Bica in iarba care l`a consacrat , acesta primind un buchet de flori iar el la randul sau inmanand tricoul cu nr.10 urmasiului sau Mustata. La 90` de minute dupa fastuasa retragere a lui Bica Marian ,  Venus a spulberat Unirea cu un halucinant 9-0.

In cursul saptamanii premergatoare meciului , multi din adversarii Independentei anuntau schimbarea liderului , semn ca Barcelona judetului n-ar putea trece de pragmatica Unirea . Ceea ce se anunta un adevarat derby, s`a transformat intr-un antrenament reusit cu public al briliantelor care au oferit un fotbal de pus in rama pe terenul ce seamana din ce in ce mai mult cu o masa de biliard.

La pauza tabela indica scorul de 3-0 , toate golurile fiind inscrise de golgeterul echipei Oprea Adi. In al doilea mitan rand pe rand briliantele lui Zeciu perforand la foc automat poarta nefericitului "Zapada". Piron , Porumbel , Petcu si acelasi Oprea Adi cu inca trei reusite (total 6)  stabilind scorul final , un scor meritat la ceea ce s`a disputat in dreptunghiul verde.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Cinaru , Teodorescu , Catana - Constantin , Munteanu , Porumbel , Iordache - Oprea Adi , Piron
Au mai intrat : Radu<->Teodorescu , Lucan<->Tarabaseanu , Mustata<->Iordache , Petcu<->Constantin

Cu aceasta victorie trupa condusa de Zeciu ajunge la 17 victorii in 20 de meciuri cu un golaveraj de invidiat : 91-8 si 53 de puncte, profitand de faptul ca Modelu a stat ducandu-se la 4 puncte de principala sa urmaritoare.

Intervievat dupa meci de administratorul site`ului nostru cu referire la surpriza pregatita lui inainte de meci , Bica Marian , fosta perla neagra a Venusului ne-a declarat : "Singurul lucru pe care l`am simtit in acel moment a fost un soc puternic, o emotie uriasa ne mai traita. Multumesc tuturor pentru bucuria pe care mi-au facut`o !"

Juniorii Independentei "biciuiti" de pe margine de Radu Lili si Dan Giurcan au punctat si ei la impresia artistica , reusind sa invinga din nou pe teren propriu , scor 2-1 . Golurile micutelor briliante fiind marcate de : Paslaru Florin si Chirita Cristian.

36 de comentarii:

  1. la juniori a fost 2-1 dar nu mai stiu cine a marcat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pt Venus la juniori au marcat: Paslaru Florin si Chirita Cristian

      Ștergere
  2. poi urla ca altceva nu stie ciobanu naibi

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ce ma are capre sa fie ciobi

    RăspundețiȘtergere
  4. Bei jucatorilor da nici k zeciu sa stea pasiv sa nu zica nimik cand echipa nu misca. nici nea ion nu e bun ca urla tot timpu da nici sa taci sa nu sti sa dai o indicatie. azi a mers k aia au fost slabi da alta data nu prea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici acum nu e bine , ma intreb daca calcam gresit ce se intampla. am batut locu 4 cu 9-0 , ce vreti ?
    Cand batem 2-0 am jucat slab, cand batem 9-0 au fost aia slabi ?

    Nu ai minte ultras

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred k ultras zicea de treaba cu urlatu la jucatori nu zis nimic de meci sau valoarea voastra.si asa e aia sunt pe 4dar diferenta de valoare asta e.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce tot o dati ma pe nea ion jucati si demonstrati in urmatoarele meciuri ca aveti valoare si toata lumea o sa va aplaude asa este e urat ce face el nici mie nu imi place dar nu poti sa-l schimbi voi respectati sarcinile antrenorului iar pt cei care au scris sub numele de ,,jucator venus,, cind am luat bataie de la modelu nu au mai comentat nimic sa-i vedem cu borcea si ciocanesti daca au valoare sau pacalesc fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut ieri venus prima data in acest retur. echipa buna solida. cred ca pot castiga campionatul. dar nu va imbatati cu apa rece pt ca adversarii au fost slabi si eu cred ca nu va ajuta banca. am vazut si ieri primele 2 shimbari au fost de antrenor care nu stie ce vrea e fara idei. daca nu incerci sa ataci nici in meciurile astea de 2 lei atunci cand. oricum va urez de acum succes la baraj si sper sa mai pot vedea meciuri ale voastre.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Venus pentru victorie! Succes sambata! Multumim Bica Marian! Haideti sa nu ne mai certam intre noi, sa fim toti mai intelegatori, sa fim o echipa si sa ne concentram pe obiectivul de indeplinit.

    RăspundețiȘtergere
  10. sambata abia va asteptam pe stadionul tineretului din borcea.sa nu credeti ca am uitat ce ne-ati facut in meciul tur de la voi.sambata sa va vedem daca o sa mai fiti barcelona judetului asa cum va alintati sau o sa fiti mielusei judetului.deja fierbem cu toti ,jucatori pana la antrenori cu gandul la meciul cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  11. apropo.modelu sa pregatiti prima de joc pt sambata.pt ca in mod sigur o sa-i batem la toate capitolele.stiti voi la ce ma refer.

    RăspundețiȘtergere
  12. Va dam 3-4 goluri si va linistiti. voi oricum sunteti cotonogari.

    RăspundețiȘtergere
  13. ultras boys venus11 aprilie 2012 la 19:39

    la juniori pregatiti-va ca facem contestatie ptr ca voi de 2-3 ani numai pe fals aveti

    RăspundețiȘtergere
  14. O sa luati prima la dreapta de la modelu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu are rost sa-i dati replica asa numitului "borceanul", nu aveti cum sa-l scoateti prostia lui. Astia de Borcea cred ca terenul de fotbal e ring de box si se pregatesc pentru asta (deja fierb). O sa va da-ti seama la sfarsitul meciului cand tabela va arata 5-0 (sec). In rest numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Borcea vezi ca va beteti la retrogradare si vreti sa bateti campioana absoluta. Stati potoliti , cu gandul asta a venit si Unirea , mi e sa nu va dea Venus un sac de goluri si voua. Cu barca nu e de glumit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonimilor , derby`ul nu e cu voi , ca voi nu jucati fotbal ci lupte. Derby`ul nostru este abia etapa viitoare cu Ciocanesti , cu ei si cu Modelu chiar se poate numi fotbal. Voi nu contati, luati loc!

    RăspundețiȘtergere
  18. lasa ca ii dam lui ene 0 juma si osa dam gol asa .

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred k venus trebuie sa bage in teren juktori de lupta nu kre se feresc pt. ca se va juk la rupere.deci unu k porumbel va face fata mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  20. porumbel trebuie sa demonstreze si meciul asta ca merita increderea de care se bucura. altfel e greu ca singurul jucator ce mai poate juca acolo in spatele atacantilor e musty si din cate stiu lipseste meciul asta din motive personale. forta venus

    RăspundețiȘtergere
  21. Venus va castiga la Borcea pentru ca este echipa mai valoroasa. Trebuie insa ca jucatorii sa munceasca, sa se lupte, sa nu se sperie de jocul probabil mai dur al gazdelor. Nu in ultimul rand, in teren sa fie o echipa. Succes Venus seniori si juniori!

    RăspundețiȘtergere
  22. borcea pregatitiva vine taifunul o sa va distrugem 4-5 goluri este media noastra pe meci de asta ne supranumim barcelona judetului asa ca ciocu mic nu sinteti capabili sa ne invingeti.

    RăspundețiȘtergere
  23. vreau sa le urez tuturor suporterilor si jucatorilor venusului multa sanatate si multa caldura in suflet cu ocazia sarbatorilor pascale.batem borcea forza venus

    RăspundețiȘtergere
  24. felicitari.aveti echipa buna.bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  25. Succes pe viitor , sper sa ramaneti in liha a 4a.

    RăspundețiȘtergere
  26. multumim si voi aveti o echipa tinara care peste 2-3 ani daca joaca inpreuna o sa puna mari probleme in campionatul judetean oricum va multumim ca a-ti fost fair-play si a-ti jucat fotbal trebuie sa ramineti in liga 4 pentru ca aveti traditie si baza sportiva frumoasa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  27. da a fost porumbel cel cumintel

    RăspundețiȘtergere
  28. bai frate....o sa promovam 100% si ce o sa mai ziceti ma invidiosilor..k santem slabi k na fost adversara pregatita ...fortza venus ..bafta baieti tineto tot asa ...

    RăspundețiȘtergere
  29. cyupala,,fost junior18 aprilie 2012 la 14:35

    le urez bft seniorilor cat si juniorilor...succes un continoare

    RăspundețiȘtergere
  30. Cronik de sambata unde e nene? dormiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonim , dormim. Ne`a luat somnul pe locu` 1..

      Ștergere
  31. barcelona judetului?:))...mai bine spus cfr-ul judetului ca daca nu blatuiti arbitrii sunteti vai de capul vostru...

    RăspundețiȘtergere
  32. cred ca tu anonimule esti din ciocanesti sinteti bolnavi de arbitrii dar sambata o sa vedeti valoarea venusului.

    RăspundețiȘtergere
  33. RADU LILIAN iti multumim pt. munca pe care o depui la echipa de juniori.Speram sa nu te dezamagim si sa ne fi aproape in continuare.Asteptam cu nerabdare meciul de sambata pt. a-ti demonstra ca putem mai mult!Pt. noi nu esti un simplu antrenor,ne esti un foarte bun prieten si pentru asta iti suntem recunoscatori!.....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .