joi, 19 aprilie 2012

BORCEA , O APA PREA MICA PENTRU A SCUFUNDA VENUSUL !!

                          Borcea - VENUS 0-2
                            (Oprea Adi , Piron)

Trupa lui Ilie Zeciu continua marsul triumfal spre al doi`lea titlu consecutiv de campioana judeteana. Sambata , echipa din Borcea n-a putut face nici ea fata constelatiei de vedete pe care primarul Independentei a construito la "coade".
Dupa finele celor 90` de minune , tabela din Borcea mai consemna un succes marca Venus, scor 2-0 dupa un joc controlat pe tot parcursul sau de briliante, chiar daca Zeciu a inceput prundent jocul asteptand sa ia pulsul adversarilor ce s-au dovedit foarte incomozi pentru granzi in acest an.
Golurile campioanei si ocupantei primului loc au fost marcate de Oprea Adi dintr-o splendita executie din lovitura libera si Piron Daniel care a fructificat o centrare buna venita din stanga de la neobositul Iordache.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Teodorescu , Radu , Catana - Constantin , Lucan , Porumbel , Iordache - Piron , Oprea Adi
Au mai intrat : Cinaru<->Lucan , Gheorghe<->Iordache , Tanasescu<->Oprea Adi , Petcu<->Constantin

Urmatoarea etapa Venus asteapta "clasico judetean". Pe dreptunghiul verde din Independenta va avea loc cel mai asteptat meci al sezonului , VENUS -DUNAREA CIOCANESTI, echipele cu cele mai solide aparari din serie (numai 8 goluri incasate) dar la capitolul goluri marcate campioana avand un avantaj zdrobitor (96 fata de 62 ale Dunarii) . Ticu&Co. vin sa-si vanda scump pielea dupa ce in tur meciul s-a terminat la egalitate 1-1. Mult ravnitul meci va avea loc cu incepere de la ora 17.00.


5 comentarii:

  1. Sa va fie rusine pentru comentariul pe care l-ati facut.Cum puteti sa spuneti ca ati controlat jocul tot meciul,cand in prima repriza nu ati ajuns la poarta celor din Borcea decat la faza golului si acela marcat datorita pozitionarii gresite a portarului celor din Borcea care a gafat si la golul doi iesind haotic pe sub o minge simpla lasandu-l pe Piron cu poarta goala.Cred ca nu ati mai fost demult dominati asa categoric cum s-a intamplat la Borcea in prima repriza.Noroc cu bosorogul ala de arbitru din Constanta adus probabil de voi care in min.2 nu a dat un penalty clar pentru Borcea cand Catana il agata din spate pe nr.11 de la Borcea,iar la loviturile libere pentru voi punea zidul la 10 m,iar pentru Borcea la 7-8.Sa mai amintesc si de ratarile celor de la Borcea singur cu portarul si cu poarta goala,asta datorita lipsei de experienta care exista intre cele 2 formatii.Ar trebui ca jocul asta sa va puna putin pe ganduri si sa va mai pastrati din laude si dupa barajul pentru C.Sunteti categoric cea mai buna echipa din liga a IV-a dar la Borcea in prima repriza ati fost dominati categoric de niste copii care joaca fotbal din placere nu ca voi pe o caruta de bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Venus , nu luati in seama oti anonimii care incearca doar sa bage raca. asa ecand esti pe primul loc , toti sunt contra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Falicitari Venus pentru victoria de sambata, intr-adevar mai muncita decat scrie in cronica. Primele 20-25 min au fost mai grele, cat i-au tinut curelele pe jucatorii gazda, restul o joaca.
    Succes Venus pentru meciul de sambata!

    RăspundețiȘtergere
  4. aici nu se joak fotbal aici se joak doar pt bani ..=)),,,k motorina si piron

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu esti fost juktor de oina? esti unu din aia kre ar vrea sa mai joace la venus da acum joci pe 1kil de krtofi?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .