luni, 23 aprilie 2012

CAMPIOANA , O NUCA PREA TARE PENTRU "GALAGIOASA" CIOCANESTI !


(Tanasescu , Oprea Adi)


Venita pe stadionul din Independenta cu o galerie mult mai galagioasa si numeroasa decat cea a liderului aI caror suporteri invatati cu rezultatele excelente nu se mai bucura nici la golurile marcate de favoritii lor (trist). Nici bine nu-si legasera oaspetii sireturile la ghete ca deja Venus reusise sa deschida scorul prin Tanasescu care pune bine piciorul la o centrare venita de la Porumbel in minutul 1. 
Nauciti de jocul briliantelor , jucatorii Dunarii nu se dezmeticesc din pumni si mai incaseaza un gol dupa 6 minute de joc cand Oprea Adi impinge cu latul mingea in poarta dupa o pasa de manual venita de la autorul primului gol Tanasescu. Vazand incisivitatea Venusului care continua sa atace poarta adversa Ticu suna adunarea si usor usor par a-si revenii din pumni inchizand cu grija spatiile fructificate la inceputul meciului de catre briliante. "Mi-a fost tare frica sa nu patim ce a patit Unirea pe acest teren in urma cu doua etape" - declaratia lui Ticu imediat dupa meci.
Cand toata lumea se pregatea sa se ridice de pe cochetele scaune din arena liderului , Ciocanesti reduce din diferenta in minutul 88` dupa un gol marcat de jucatorul ce a trecut si prin curtea Venusului un seon , "Piffs".
Fluier final 2-1 iar trupa lui Ilie Zeciu savureaza sampania din fotloliul de lider spre dezamagirea fotbalistilor din Modelu prezenti la meci ce sperau un miracol la aceasta partida.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Mustata , Radu , Teodorescu , Tarabaseanu - Petcu , Furdui , Porumbel , Iordache - Tanasescu , Oprea Adi
Au mai intrat : Munteanu<->Furdui , Constantin<->Mustata , Gheorghe<->Tanasescu , Muha<->Porumbel

19 comentarii:

  1. vreau sa felicit echipa si antrenori pt jocul prestat si imi cer scuze ca am fost nervos pe banca dar iubesc foarte mult aceasta echipa si nu acceptam sa pierdem acest meci.forzzzzzzzzzzaaaa venusssssssss

    RăspundețiȘtergere
  2. toti din anturajul venusului iubim echipa asta la meciurile mai putin reusite suntem nervosi dar la acest meci baietii chiar merita felicitati. scorul este unul bland fata de ce s a disputat in teren. Bravoi ilie pentru echipa facuta, ai demonstrat ca ai coloana vertebrala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Venus pentru victorie. Felicitari jucatorilor si intregului staff. Totusi nervozitatea si unele aprecieri (pozitive sau negative, ironice sau nu, reale sau inchipuite) la adresa jucatorilor trebuie sa vina din tribuna, mai putin de pe banca de rezerve (doar antrenorul comenteaza acolo si tot el ia deciziile) si pe cat posibil dupa meci. Daca ajungem ca pe banca de rezerve sa ne adresam ironii ieftine, sa ne certam intre noi, sa apostrofam anumiti jucatori din echipa proprie (doar pentru ca avem ceva personal cu ei de mult timp) si sa nu incurjam echipa, mai ales in momentele grele, nu facem nicio treaba. In speranta ca s-a inteles si s-a auzit unde trebuie Succes Venus in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. ionute tu ce vrei sa spui prin acest comentariu ca tu nu ai fost pe banca sa sti ce discutii au fost esti confuz frate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt confuz ca nu ai inteles tu ce vreau sa spun, sau ca nu stiu ce a fost acolo? astept sa ma luminezi tu. Chiar sunt curios. Si scriet-ti numele te rog e mai bine asa.

      Ștergere
  5. Pavel Dobre (Bucuresti)23 aprilie 2012 la 22:45

    Felicitari baieti...Am vazut o echipa excelenta azi si nu m-am indoit nici o clipa de castigatoare...Am vazut un Condei f sigur pe el, Porumbelu` ,un bun pasator dar cam egoist si mult prea individualist dar si Mustata` care a avut interventii sigure care au mentinut mingia departe de poarta...Si nu in ultimul rand Petcu Ionut care a depus un efort considerabil ....Felicitari si bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba ionute nu stiu de undele ai dar ai dreptate.e o rusine ce fac uni pe banca si cat supara echipa. pacat ca baietii si ilie chiar muncesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da ma au facut slic si impresaru un circ pe banca ca plecat toate rezervele si ilie de acolo. noi nu zicem sa nu stea acolo da sa nu mai faca circ.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca nea ion nu era la echipa si cu nea doru mai jucati voi la venus o pula asa cind rezolva multe probleme e bine si pentru latrai care vorbesc despre echipa sa isi vada de treaba lor pina acum nu veneau la meciuri acum toata lumea se pricepe la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultraboule aia doi face echipa de kko si doar injura. mananca bani primarului. florin si ionut sunt mai apropiati de echipa si de jucatori si ajuta mai mult decat dinozauri aia 2.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Suporter" vezi ca incurci lucrurile si ma confunzi. Eu nu sustin si nu voi sustine vreodata indepartarea de la echipa a lui nea Ion si nea Doru, oameni ce fac parte din sufletul echipei. "Dinozauri" (cum le spui tu) atasati si pasionati ca ei si-ar dori orice club de fotbal din liga asta. Eu doar sustin ca trebuie sa-si mai tempereze anumite iesiri in timpul meciului (unele nejustificate), iar discutiile sa aiba loc dupa. Vreau sa mai adaug ceva, ce Pavel Dobre (Bucuresti)a subliniat, noi inca nu alcatuim o echipa suntem cam individualisti. Poate reusim sa corectam aceste lucruri in meciurile urmatoare. Succes Venus!

    RăspundețiȘtergere
  11. mai scutestene ba ioane cu astia doi. macar sa nu mai stea pe banca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai fotbalistule care ai fost adus la echipa de unu din cei doi, vezi ca ei te stiu cine esti si de la anul o sa joci la Progresu Galatui.Asa ca nu mai minca kk si veziti de treaba ta.

      Ștergere
  12. Da,asa e...si eu as sublinia aici travaliul lui Mustata , care a fost baza pe dreapta, eleganta si siguranta lui Teo si inspiratia lui Tanasescu...Porumbelul e f bun la mijloc , dar de multe ori incearca sa rezolve de unul singur multe faze de atac si asta strica...Ilie ar trebui sa-i explice ca el trebuie sa distribuie pase in permanenta...El nu e de finalizare

    RăspundețiȘtergere
  13. Comentariile cu referire la Mustata nu sunt date de mine :)) .. din punctul meu de vedere am facut un meci destul de slab , mult sub nivelul la care ma astept sa joc si multa lume a sesizat asta. Oricum tin sa multumesc celor ce ma apreciaza ! Forta VENUS

    RăspundețiȘtergere
  14. Am o intrebare: Miercuri 02-05-2012 este etapa?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Intermediara miercuri :

    Juniorii la ora 16.00
    Seniorii la ora 18.00

    RăspundețiȘtergere
  16. CRISTIAN ANDREI DE LA VENUS-CIOCANESTI E CEL MAI BUN ARBITRU

    RăspundețiȘtergere
  17. CRISTIAN ANDREI DE LA VENUS-CIOCANESTI ESTE UN PACALICI CARE NU A REUSIT SA IA PRIMA PROMISA DE MODELU....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .