miercuri, 13 octombrie 2010

EXPLOZIV : TREI DINTRE BRILIANTE, AMENINTA CU PLECAREA !!

              AROGANTA SUPREMA !

Chiar daca Venus a luat maximum puncte puse in joc in acest inceput de sezon, lucrurile nu sunt chiar asa de limpezi in sanul echipei. Trei dintre cei mai promitatori jucatori ai echipei ameninta cu despartirea. Popa Bogdan, Mustata Florin si Badea Benone sunt protagonistii acestui mini-scandal ce sta pe un butoi de pulbere, gata sa explodeze.
Ce i-a facut sa ia in calcul aceasta varianta ciudata de a parasi corabia la momentul actual ? .. ne spun chiar ei:

“Ne-am saturat ca dupa fiecare meci sa iesim invigatori. Chiar nu exista echipa sa ne bata si pe noi anul acesta, sa scoata macar un rezultat de egalitate cu noi?!”- declarau la unison Boba si Benone dupa meciul cu Dragos Voda.
“Nu mai am nici o tragere de inima, chiar nu gasim o echipa sa ne puna macar probleme? .. sambata jucam cu Ciocanestiul, dar mi-e greu sa cred ca pot face fata tavalugului. In acest judet exista Venus si restul lumii. Ne gandim serios sa plecam !” – ne spunea Musty,  vizibil afectat de ce se intampla.

Iata de ce am numit-o noi “aroganta suprema”. Daca punem si jocul de cupa, se aduna opt meciuri, toate castigate de briliantele lui Zeciu.

“Atata timp cat sunt pe primul loc, e dreptul lor sa glumeasca astfel . Nu ma supar pe ei, n-am cum, m-au facut de prea multe ori fericit sa le reprosez ceva. Nu sunt adeptul modestiei atata timp cat defilam. ” – a continuat Ilie Zeciu la auzul vestii.

7 comentarii:

  1. Chiar asa nu ne bate si pe noi nimeni:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum e sa fiu suparat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa Mustyy ca va bate dragalina :))))) ....la fifa jucam aman2 :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. intratoi concentrati si dati`le 5 ! Sunteti cei mai buni !

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti mare noroc pentru ca nu mai jucati la Budesti ca acolo va ciomageau bizonii aia...Vedea el Benone si cu tov. Musty cum e sa o i-ei pe costum...

    RăspundețiȘtergere
  6. N`au voie boxiorii pe acest blog, mintea ta sta numai la bataie.. Noua ne sta doar la fotbal .. te am salutat , atat eu cat si fratele Beno!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mustata, comenteaza faptul ca nu a-ti avut nici o ocazie in meciul cu Ciocanesti si de faultul care la facut Sica in prima repriza in careu ...pe care la recunoscut chiar el in microbuzul vostru in drum spre casa.....
    Sa nu mai te pun sa comentezi si de chetele pe care le faceti voi...si sti tu foarte bine pentru cine .
    Te salut ca esti alaturi de Coman printre cei apreciati de mine

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .