luni, 18 octombrie 2010

4-4-2 CONTRA 4-4-2 , ANIHILARE RECIPROCA !!

CIOCANESTI - VENUS 0-0

Senzatia acestui inceput de campionat, Venus s-a deplasat la Ulmu pentru meciul cu Dunarea Ciocanesti, trupa condusa din teren de "profesorul Ticu", care si-a indeplinit obiectivul, nu acela de a invinge Venus, nici nu putea acest lucru tinand cont de "constelatia de vedete" pe care Zeciu la are la indemana, dar a intrerupt memorabila serie de victorii consecutive a Venusului prin acest 0-0 scos pe teren propriu.
Meciul a fost condus de o brigada constanteana, un meci cu foarte multe intreruperi din cauza tergiversarilor avute de gazde cu centralul partidei, gazde ce par a suferi de mania persecutiei atunci cand joaca contra Independentei.
Zeciu si omologul sau, s-au anihilat reciproc prin sistemele de joc folosite, incercand sa dea lovitura pe cate un contraatac norocos. S-a terminat 0-0, fara ocazii clare de poarta, un derby ce parea foarte promitator, prin jucatorii aruncati in lupta .De remarcat este faptul ca in ultimele zece minute, practic nu s-a jucat deloc, centralul constantean eliminand doi jucatori din tabara Ciocanestiului, eliminari cauzate de injuriile grave aduse brigazii.

Venus a inceput astfel : Craciun - Visan, Gani, Coman(cpt), Mustata - Oprea G. , Furdui , Gh. Daniel, Oprea Aurelian - Popa, Oprea Adi
Au mai intrat : Benone<->Visan , Cinaru<->Gh. Daniel , Minea<->Popa , Petcu I.<-> Furdui

"Sunt total nemultumit de joc. Se pare ca nu ne prieste deloc terenul din Ulmu. Oricum e greu sa joci aici din cauza presiunii puse de gazde pe brigazile de arbitri, trebuie sa se faca ceva ca asta nu mai este fotbal. Asta nu scuza cu nimic jocul slab prestat de noi. Ne luam revansa fata de suporteri, sambata la meciul cu Unirea Dragalina!"  -  a declarat Ilie Zeciu la terminarea partidei .

10 comentarii:

  1. Am facut un joc slab, dar ne revansam sambata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Liga 4 / Ilie Zeciu: „Ne luăm revanșa față de suporteri„

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati venit cu arbitrii si spuneti ca Ciocanestiul a pus presiune pe arbitri.La Sica nu a fost penalty?.Cate ocazii ati avut tot meciul va spun eu niciuna.Ciocanestiul a avut 4 ocazii clare si dupa eliminari daca se mai juca 2 zile tot nu dadeati gol.Fiti corecti si recunoasteti ca ati fost avantajati de arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  4. bai ,,anonim" (jucator de la ciocanesti) cine a cerut arbitrii din alt judet?noi?...eu cred ca voi...stiti voi vorba aia,,si f . . . t si cu banii luati!!! asta se intampla la voi mai mereu!!! oricum vorbim in retur la noi acasa:)!fara 3 nu plecati de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Traiasca Independenta, Emil Ciortan(prieten cu Marcel Lica) si bineinteles restaurantul Podul 4(vineri seara).Aveti si C-ta la picioare datorita d-lui Ion.Asa a-ti facut egal la Ulmu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din nou vorbesc frustratii...Daca erati buni castigati si "impotriva" arbitrilor (asta daca este adevarat ca "v-au furat"). Nu mai cautati scuze in fata altor oameni pentru neputinta voastra. eliminarile au venit tarziu asa ca nu mai conteaza. Ati fost impotenti (fotbalistic vorbind :))) si nu ati castigat. Nu este nevoie sa cautati scuze, trebuie sa va uitati la voi. Cu sau fara punct castigat la Ciocanesti, Venus castiga lejer seria. Mult succes Venus in meciurile urmatoare!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frustat esti tu, pentru ca daca a-i fi fost la meci a-i fi vazut cine a fost eliminat de la Ciocanesti(Smaranda)si la ce faza fault clar pt.Ciocanesti dar Podul 4 a dat invers, iar numarul 3 de la Briliante!!! si-a injurat colegii tot timpul meciului si nu a vazut macar cartonas galben(oare sunt colegii lui?), pt.ca P.4 si-a facut datoria.Recunoasteti macar ca la Sica a fost penalty.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai anonimule asa e cum spui tu ca voi ati avut ocaziile mai clare dar asta datorita faptului ca noi atacam intruna iar voi stateati cu fundul in poarta si le bubuiati.zi'mi si mie cand ati iesit si voi vreodata la jumatatea terenului cu fundasi vostrii ca nu imi aduc aminte.cat despre brigada de arbitri nu cumva i'ati cerut voi?iar pt cel cu podul 4 dupa cate stiu eu emil ciortan este din ciocanesti si cred ca stii tu ceva dar cred ca ciortan a omis sa spuna in ce culori jucati ca sa poata sa isi dea seama arbitrul care e echipa din ciocanesti.oricum va urez bafta mai departe.apropo ticule cred ca tu esti cel cu anonim.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai,baieti ce aveti ma de va certati, ne cunoastem de atita timp,jucam fotbal de atitia ani impreuna suntem prieteni, unii suntem colegi de munca si acum din cauza unui arbitru(care n-a avut treaba cu acest meci,a fost varza) sa ne certam intre noi?Pina la urma nu este decat un meci de fotbal,eu stiu ca sunt orgolii multe dar credeti-ma nu se merita sa ne certam.In acest meci eu am fost eliminat degeaba(va jur,nu l-am injurat),am fost la comisie,mi-am sustinut punctul de vedere si tot mi-au dat suspendare si amenda, intotdeuna arbitrii au dreptate asa ca hai sa raminem prieteni si sa nu ne mai certam.Eu va urez bafta cu Unirea Dragalina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Baieti nu va mai certati Selatin VELI arbitru care a fost la centru e varza si pe Cta face meciurile varza .El nu stie mai mult pana nu da 2,3 afara nu se lasa

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .