duminică, 10 octombrie 2010

LIDERUL MAI FACE O VICTIMA !!

             LE-AU DAT "MANUSHA" !!

VENUS - DRAGOS V. 5-0
(Ag., Riciu 2, Popa, Visan)

Sambata, pe terenul din Potcoava, Venus a dat piept cu ocupanta locului second inaintea etapei, Dragos Voda, echipa ce venise cu lectia invatata de la celelalte adversare ce au jucat contra Independentei, adica “fundul” in poarta, bubuind mingiile la nesfarsit. O repriza, sa spunem ca le-a mers aceasta “tactica” intrand la pauza cu 0-0, chiar daca briliantele au irosit ocazii ce nu se vad de multe ori pe un teren de fotbal.
A doua repriza, montati exemplar la cabina de Ilie Zeciu, odata intrati pe teren, nimic nu a mai putut opri furia dezlantuita ce avea sa se abata la poarta nefericitilor din Dragos Voda.
S-a terminat cu scorul de 5-0, un scor mincinos daca tinem cont de ratarile in cascada ale briliantelor patronate de bravul primar, Anghel Constantin.

Venus incepe astfel : Craciun – Mustata, Gani, Coman, Benone – Oprea G. , Furdui, Gh. Daniel, Oprea Aurelian – Popa, Oprea Adi.

Au mai intrat : Anghel<-> Gh.Daniel , Petcu M. <-> Oprea G. , Visan<->Benone , Marcel<->Popa

Min. 5` - Mustata furnizeaza o centrare de pe partea dreapta la coltul lung direct pe capul lui Oprea Aurelian care din 8 metri trimite in bara, mingea scurgandu-se prin fata portii.
Min. 6` - Acelasi Mustata trimte de putin peste poarta de la 23` de metri cu o folia-seca de toata frumusetea.
Min. 10` - Popa isi ridiculizeaza doi adversari, scapa singur spre poarta si trage din 15 metri violent peste poarta.
Min. 15` - Oprea Aurelian scoate o minge in centru la 16` metri, acolo unde Gh. Dani nu gaseste tinta cu un sut la firul ierbii ce ocoleste un pic bara din dreapta portii.
Min. 18` - Popa mai suteaza o data din careu, putin pe langa poarta.
Min. 23` - Gh. Dani isi mai incearca o data norocul, de data aceasta vole-ul sau fiind deviat milimetric pe langa poarta in ultima clipa de un jucator oaspete , sut pe care era scris gol.
Min. 35` - Oprea Adi trimite cu multa inteligenta un sut din lovitura libera de la 18 metri, mingea sa trecand de putin pe langa tinta.
Min. 50` - Oprea Aurelian i-a o actiune pe cont propriu si trimite din stanga o centrare sutata in fata portii de unde un aparator oaspete isi trimite mingea in propria poarta . Asadar 1-0 !
Min. 55` - Popa Bogdan profita de o balbaiala in careu, isi face o preluare buna si expediaza un sut in fort ape langa portarul din Dragos Voda , modificand tabela la 2-0.
Min. 61` - Oprea George centreaza din banda dreapta pana la Oprea Aurelian care nu iarta cu trimite in forta cu dreptul in plasa laterala, urcand scorul la 3-0 !
Min. 68` - Acelasi Oprea Aurelian isi “bate joc” de goalkeeper`ul advers cu o scarita de tot rafinamentul, mingea popsind in plasa, scorul ducandu-se la un neverosimil 4-0 !
Min. 72` - Minea Marcel, intrat de putin timp in teren, scapa singur cu portarul sutand exact in el.
Min. 74` - Vine randul lui Petcu Madalin sa-l evidentieze pe cel cu manusile, tintindu-l din 12 metri.
Min. 77` - Din nou Minea rateaza incredibil din 8 metri cu un sut pe jos, respins in corner.
Min. 80` - Scorul se modifica din nou la o incursiune in toata splendoarea ei initiata de Visan Razvan care isi depaseste patru adversar finalizand cu calm la coltul scurt. 5-0 !
Min. 85` - Anghel Lucian greseste de putin cadrul portii cu un sut violent din unghi.
Min. 89` - “Mustinho” isi croseteaza trei adversari scotandu-i din joc si trimite cu efect o “ciocarlie” scoasa miraculos in corner de nefericitul portar din Dragos Voda.

“E bine ca jucatorii au inteles de la mine ce le-am spus si au pus in aplicare pe teren. Ma bucura ocaziile avute dar in acelasi timp sunt uluit de usurinta cu care ratam. Ne asteapta un meci infernal sambata, trebuie sa luam toate cele trei puncte cu Ciocanestiul.” – a declarat la sfarsitul meciului Ilie Zeciu

“A fost un antrenament reusit cu publicul. Felicit jucatorii si sper sa repetam evolutiile bune si in meciul de sambata. Ingenunchem Ciocanestiul la ea acasa!”

“Sa nu le spuneti scorul final cand ajungeti acasa, daca va intreaba cineva le ziceti ca n-ati ajuns la meci. V-am dat manusa !” – a tinut sa-si intepe adversarii la sfarsitul meciului liderul de galerie al Venusului , vestitul Goe .

9 comentarii:

  1. baieti felcitari.. bine ca v ati oprit la 5-0 ca incepuse centralul ds treaca reusitele pe manan ca nu mai aveau loc pe foaie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilie Zeciu: “Ne aşteaptă un meci infernal sâmbătă”

    http://sportcalarasean.ro/archives/2821

    RăspundețiȘtergere
  3. Sambata luati-l pe Coman arbitru ca sa faceti macar egal.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum poti contesta o echipa ce are 7 din 7? .. tre sa fii prea invidios, ori incult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie Ciocanesti .. vi se pregateste o mare hora dupa meci la centrul terenului!
    Pretul Biletelor : 5 lei , peluza
    7 lei, tribuna a 2-a
    10 lei , tribuna zero

    Bucuria de a vedea briliantele dansand de dupa o victorie, NEPRETUITA !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sambata venus bate cu 3-0 pe ciocanesti , sper sa de'a gol Mustyy si Dragalina :D si al 3 cn vreti voi ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa speram.. al 3-lea tot draga:))..bafta si voua cu roseti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce s-a intamplat cu Cinaru de nu mai joaca?...si nici la meciuri nu mai l-am vazut.A fost exclus din lot sau accidentat???

    RăspundețiȘtergere
  9. Cinaru nu este accidentat, nici exclus din lot, Doar problemele personale a facut ca el sa lipseasca aceste doua meciuri. Sambata, la Ciocanesti va revenii !

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .