marți, 5 octombrie 2010

MARCELINHO , BIENVENIDO A CASA !!

PRIMA IUBIRE NU SE UITA NICIODATA !!

Plecat in Spania la sfarsitul sezonului trecut pentru a-si cladii un viitor stralucit, Minea Marcel n`a putut sta mult departe de prima sa iubire, Venus. Dupa fix patru luni de “naufragiu” in care a sustinut probe de joc pentru echipa a II-a lui Levante, chiar evoluand in doua meciuri amicale pentru ei. Marcelinho, asa cum era alintat de colegi a revenit in sanul echipei conduse de Ilie Zeciu.
“La intoarcerea mea, sa va gasesc pe locul 1” , au fost ultimele cuvinte rostite de Minea in timp ce-si lua la revedere de la colegii sai. Zis si facut, briliantele i-au ascultat cu atentie dorinta, iar la patru luni de atunci, Venus se afla pe prima pozitie a clasamentului, la o diferenta considerabila de puncte fata de urmaritoare.

“Nu puteam sta departe de colegi, mi-au lipsit foarte mult. M-au ascultat, i`am gasit pe primul loc asa cum mi-au promis. De-abia astept sa intru din nou in atmosfera echipei, sambata la meciul cu Dragos Voda” – a declarat Marcel la sosirea pe aeroport.

Sunat de noi, antrenorul Ilie Zeciu s-a aratat incantat de revenirea in tara a lui Minea:
“Ma bucur ca ni s-a alaturat. Este un jucator tanar cu potential urias care ne poate ajuta la indeplinirea obiectivelor de anul acesta. Aveam mare nevoie de inca un atacant. Momentan nu e pregatit fizic, dar ma gandesc sa-l arunc 5-10 minute in lupta, sambata cu Dragos pentru a intra in febra jocurilor ce ne asteapta”

5 comentarii:

  1. Chiar nu ne mai opreste nimeni din drumul spre titlu

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar Mustata (Musty) de ce a fost folosit in meciul de la Pietroi Nemtoi doar rezerva?
    E accidentat ? si-a iesit din forma ? Clinciuri cu A1? E in lipsa de forma ? sau a fost menajat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca e zleit de puteri ...Merge des la modelu` la garsoniere ...L-am vazut io cu o noapte inaintea unui meci cand iesea de la unele...Asta e viata extrasportiva care nu aduce performante...

    Cu drag Kempes

    RăspundețiȘtergere
  4. Lipsa de forma a facut ca el sa ramana pe banca. La Venus se joaca doar pe forma de moment, nu din amintiri. Oricum a intrat bine si a marcat .

    RăspundețiȘtergere
  5. O echipa mare se cunoaste dupa rezerve !

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .