sâmbătă, 23 octombrie 2010

BRILIANTELE AU DESTRAMAT UNIREA .. DRAGALINA !!

  Venus Independenta - Unirea Dragalina 3-1
      (Benone , Coman , Petcu I. / ... )

Dupa semi-esecul cu "ciocanarii" de saptamana trecuta, briliantele aveau o revansa de luat fata de suporteri si conducere, o revansa anuntata chiar de Ilie Zeciu, imediat dupa partida de la Ulmu.
Venus a inceput devastator meciul cu Dragalina, iar in minutul 20`, tabela indica scorul de 3-0 in favoarea pustilor patronati de Constantin Anghel. Imediat dupa incasarea celui de-al trei-lea gol, jucatorii Dragalinei pareau ca s-au trezit din pumni prin golul marcat, gol ce avea sa fie doar unul de onoare, odata ce au inteles ca nu e de joaca la Venus acasa, imprumutand in repriza a doua celebra autobaza a lui Cartu .
S-a terminat 3-1, un joc la discretia liderului autoritar, lider ce mai adauga trei puncte in visteria clubului si-si face urmaritoarele sa tremure de frica atunci cand aud rostit cuvantul "briliant".

Venus a inceput astfel : Craciun - Benone, Coman, Cinaru, Mustata - Petcu.I , Gani, Oprea G, Oprea Aurelian - Popa, Oprea Adi
Au mai intrat : Anghel<->Oprea G. , Petcu M<->Popa , Furdui<->Petcu I , Gh Daniel<-> Oprea Aurelian

Min. 2` - Coman suteaza violent din lovitura libera de la 28` de metri, mingea respinsa in bara de portarul advers ajunge la Benone care din 10` metri pune latul si deschide scorul . Asadar 1-0 !
Min. 8` - Capitanul Venusului isi mai incearca o data norocul din lovitura libera, de data asta cu succes, mingea trimisa de el de la 22 de metri trecand prin zid si poposind in plasa, urcand scorul la 2-0 .
Min. 18` - Petcu Ionut primeste in banda dreapta o pasa bine gandita, face o preluare pe coapsa si suteaza in diagonala puternic la coltul lung  din afara careului, mingea trimisa de el lovind bara inainte sa intre in plasa si duce tabela la un scor de neprezentare. 3-0 !
Min 22` - Treziti din acest vis urat, Dragalina reuseste sa modifice tabela si in dreptul lor dupa o degajare din propria jumatate, balonul fiind balbait inexplicabil de Craciun, este trimis in cele din urma in poarta de zecarul Unirii. 3-1!
Min. 30` - Dragalina trece de putin pe langa un nou gol, dar Craciun isi i`a revansa si salveaza inextremis o minge de langa pe care scris gol.
Min. 33` - Oprea George scapa singur cu portarul , dar prefera o pasa gresita in lateral spre fratele sau in locul unui sut plasat.
Min. 40` - Oprea Adi ramane si el singur cu portarul in 8 metri , tirmitand un lob peste portar, mingea depasind si poarta.
Min. 60` - Acelasi Oprea Adi , isi ridiculizeaza trei adversari si trimite un trasor in bara din 10 metri, mingea cazuta pe linia portii nu poate fi reluata de Oprea Aurelian care lufteaza o minge simpla.
Min. 70` - "Ratangiul de serviciu" iese din nou la rampa atunci cand scapat din nou singur cu portarul advers mai trimite o data pe langa poarta.
Min. 80` - Anghel este angajat foarte bine in adancime de Furdui, scapand singur catre poarta rateaza si el inexplicabil, tragand peste, iertandu-si atfel varul din poarta Dragalinei.

"La ocaziile avute scorul putea fi mult mai dur decat o arata tabela. Jucam in fotbal spectaculos, in viteza, sunt multumit de jucatorii nostri, dar trebuie sa mai rarim din ratari ca pe viitor ne vor costa. Am facut un pariu cu ei, daca bat Potcoava la mai mult de trei goluri plusez eu cu niste bani peste primele lor." - a declarat la sfarsitul partidei, celebrul Ion "Slick" .

14 comentarii:

  1. Bravo baieti,nu va mai prinde nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicit baietii pentru victorie...special benone,mustata,bobba,dani si cinaru...sper sa va atingeti obiectivul...promovarea;)!mi'a facut placere sa fac parte dintr'un grup asa familist ca la aceasta echipa...!din pacate ,,sponsorii" acestei echipe pun prea multa presiune pe baieti...!!!LASA'TII SA'SI FACA TREABA SINGURI SI VETI VEDEA SI VICTORII,,la scor" " asa cum vreti dumneavoastra....!!!Marcel

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi felicit colegi! De-abia astept sa jucam pe stadionul nostru si atunci vom vedea diferenta reala intre Venus si alte echipe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa inteleg ca asta e noul Stadion ,,Coadele Stadium,, ?

    RăspundețiȘtergere
  5. la echipa asta se joaca dupa qm au chef unii!!!...nu dupa forma jucatorilor...in ultimele 3 etape atacantii au marcat 3 goluri si fundasii 5...!!!da'ti sanse la jucatorii tineri sa joace numai jucati cu jucatori de 40 ani!babangita si motorina din 20 de pase pe meci 15 sunt intre ei...!in fotbal se fac performante doar daca esti o echipa unita nu prin individualitati!...o sa aveti de pierdut in scurt timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai sa lasam rautatile, la echipa asta se joaca pe valoare, aceea care este ea la div. D, dar din cate imi dau seama tu esti unul dintre cei are nu au prins tricoul si iti vorbesti de rau colegi. URAT! FOARTE URAT! ABTINE-TE!

    RăspundețiȘtergere
  7. motorina si boba ne a scos in meciul cu roseti .. nici nu trebuuie sa mai marcheze de acum inainte daca benone si coman trimit trasoare de la 30 de metri...

    RăspundețiȘtergere
  8. voi cand aveti de gand sa va opriti din victorii ?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://sportcalarasean.ro/archives/3047

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand o sa dea nea` ion bani la echipa s`a terminat fotbalul:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Venus pt. victorie si succes sambata. Venus poate castiga lejer partida cu Porcoava la mai mult de 4 goluri nu numai 3, asta este diferenta de valoare. Partea cu prima suplimentara este doar pt. presa, eu cred ca ar trebui jucatorii amendati daca nu castiga la mai mult de 3 goluri!!! Fara suparare dar, repet, este diferenta clara de valoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe voi chiar nu va bate nimeni?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .