duminică, 6 septembrie 2015

NEBUNIA COPIILOR!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Victoria Chirnogi (juniori) 4-0 (Cristian Vasile, Ursaru, autogol)


     Venus nu si-a propus castigarea titlului la nivelul echipelor de juniori in acest sezon. Scopul principal este cresterea copiilor intr-un mediu cat mai organizat pentru echipa de seniori si binenteles o clasare cat mai meritorie la final.
Ambitia, munca si talentul insa i-au facut pe copiii lui Daniel Condei si Dan Giurcan sa aiba evolutii din ce in ce mai bune, cu rezultate pe masura.
Dupa ce etapa precedenta a fost desfiintata campiona en-titre, runda aceasta a fost randul echipei din Chirnogi (care si-a fixat ca obiectiv castigarea titlului de campioana) sa fie spulberata.
Juniorii Venusului au dominat partida, au aratat dezinvoltura si ambitie, reusind sa castige o partida cu un adversar dificil dar cu un psihic slab.
Chiar si in conditiile unor absente de marca, a unor jucatori care au evoluat “cu infiltratii”, echipa s-a mobilizat si a facut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic. Copiii au inteles ca forta echipei este in primul rand unitatea de grup si au luptat asa cum este nevoie la fiecare meci.

Forma buna trebuie sa continue, insa inainte de toate copiii trebuie sa continue pregatirea si munca cu seriozitate, conditii necesare succesului .
Sigur, echipa nu este una perfecta, insa modul in care se munceste si cum se abordeaza partidele este unul care da sperante. Copiii au prins experienta dupa un prim sezon trecut in care multi abia au reusit sa simta putin mirosul gazonului.
Ce trebuie subliniat din nou este ca, in afara unui singur copil originar din Gradistea, echipa este formata numai din copii din comuna Independenta, principala mandrie a celor care indruma pasii acestei echipe.
Nu in ultimul rand, trebuie felicitata si conducerea tehnica, care a continuat munca si a crezut in potentialul copiilor.
In rest mare secret nu este, doar MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!  Si de acum poate putina NEBUNIE!
Succes copiiilor in etapa urmatoare!

NOTA: Din cate se pare principalul adversar al copiilor nostri este de fapt un domn “Facebook” care ii tine ocupati pana dimineata! Il rugam cu aceast ocazie sa o lase mai moale macar in noptile dinaintea partidelor oficiale! V-ati prins copii?


  

Un comentariu:

  1. Felicitări copiilor se vede munca începută de Cristi Cinaru și continuată de Daniel Condei echipa joaca din ce în ce mai bine și este pe drumul cel bun speram sa o tina tot așa pana acum au reușit sa învingă doua echipe cu pretenții la titlu și mă refer la Mănăstirea și Chirnogi speram ca pana la meciul cu liderul sa nu pierdem și sa o sa avem șanse mari la campionat.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .