duminică, 6 septembrie 2015

MASTERCLASS!

VENUS INDEPENDENTA - Victoria Chirnogi 4-0 (Chirita 2, Badea, Borbely)

Intrebarea este cum sa concepem acest articol? Serios, sobru asa cum se anunta “derby-ul” sau asa cum a fost in realitate? O joaca pentru Venus, care si-a incantat din nou fanii si a excutat fara mila o alta conrtacandidata la primul loc.
Cateva lucruri serioase. Venus a fost mult prea buna in fata unei echipe depasita la toate capitolele. Se spune ca joci cat te lasa adversarul iar oaspetii nu au miscat. Raidurile in flancuri, fentele si pasele de geniu ale mijlocasilor dar si sangele rece al atacantilor au facut din derby un meci ca oricare altul.
Toata echipa si-a facut pe deplin datoria si normal cei mai laudati sunt atacantii, insa probabil cel mai bun om de pe teren a fost Gigi Badea atacantul, pardon mijlocasul, pardon fundasul ! Evolutie aproape completa!  Multumim si la mai mare, adica poate ajungi si portar! – Doamne fereste!.
Venus nu a schimbat mare lucru in pauza de vara iar acest lucru se simte. Omogenitatea, dar probabil si foamea de trofee sunt argumentele echipei in acest an.
 

Dar sa mai si radem. Unii jucatori ai oaspetilor au acuzat arbitrajul, culmea la golul de…. 4-0. Umilinta era prea mare. Dar nu scorul trebuia sa-i deranjeze, ci modul in care au fost surclasati. Probabil un scor corect era 8-1 daca punem la socoteala singura ocazie adevarata acestora.
Nu poti emite pretentii sa castigi cu un portar de 150 kg caruia trebuie doar sa-i sutezi 1cm mai la stanga sau dreapta si se preda ori cu jucatori pentru care fotbalul inseamna bufa sau cotonogeala (cazul nr. 19, prea suparat ca a fost rezerva!).  
Ilie Zeciu si Daniel Condei au pariat pe o naveta de bere ca seniorii nu inscriu mai multe goluri decat juniorii. Porartul oaspetilor s-a prins tarziu, altfel poate acum avea si el parte de o "STELLA"! 


La Independenta urmeaza sa fie editat un calendar pentru anul 2016, cu jucatorii echipati doar in…prosoape sau fara. Din acest motiv se realizeaza un sondaj pentru selectarea celor 12 norocosi, lotul fiind de 19. Presedinte al juriului este Adi Ciolan, antrenorul de fitness al vedetelor.  Deja unul dintre jucatori a refuzat propunera, sustinand ca a pozat in “Plai cu boi” si nu mai are nimic de demonstrat (a preferat sa ramana anonim deoarece nu doreste publicitate iar blogul nostru fiind unul serios ii respecta decizia!).   

Asa cum se obisnuieste, petrecerea de dupa meci s-a tinut intr-un club cu circuit inchis, numele acestuia fiind tinut secret de conducerea clubului pentru a nu mai exista incidente cu suporterii infocati, fanele incinse si paparazzi curiosi!
De aici, din clubul mentionat anterior, cu un cocktail in fata uram succes echipei noastre in meciul din etapa urmatoare de la Ulmeni, o partida mai grea decat pare la prima vedere!

NOTA: Accesati link-ul  https://www.youtube.com/watch?v=VMp55KH_3wo  pentru a urmari un clip realizat de invitatii principali (Gente De Zona si Marc Anthony) impreuna cu o parte dintre jucatori si invitatii lor! Daca priviti cu atentie ii puteti recunoaste pe Mustata, Manofu, Jitaru, Chirita, Ciolan, Alexe si altii.


4 comentarii:

  1. Felicitari jucatorilor au dat dovada de profesionalism echipa nu numai ca joaca bine o face in stil mare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat ca in ultimele meciuri au fost folositi si Chirita si Spranceana despre care se zicea ca nu joaca,e bucurator ca Ilie le da sanse acestor copiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiriță e titular de drept nici nu poate să facă echipă fără el vizavi de Sprânceană este un tânăr care da speranțe și trebuie folosit mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca doar Spranceana este un tanar care da sperante,erau mai multi si cativa peste Spranceana dar nu le-ati dat incredere

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .