luni, 28 septembrie 2015

CONDUCEM SI IN CLASAMENTUL ATP!

Spicul Roseti (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 4-6

     Munca, Valoare, Entuziasm, putin Noroc si iar Munca! Secretul succesului de pana acum la echipa de juniori.  Sambata la Roseti copiii lui Dan Giurcan si Daniel Condei au acceptat o noua provocare. I-au lasat pe adversar sa inscrie de doua ori in primele 7 minute si au dat impresia ca sunt la pamant.
     Foc de paie! Motorul diesel s-a incalzit si jocul a capatat alta forma. Venus a zburdat pe teren si a aratat ca pregatirea fizica face de multe ori diferenta la acest nivel. A fost 3-2 la pauza pentru o echipa la care cei doi antrenori au acceptat ca pentru o repriza sa fie in “silenzio stampa”.
Repriza secunda a dus si spectacolul, Venus a mai marcat de 3 ori insa a si permis gazdelor sa se apropie dupa gafele de incepator ale portarului nostru.
Dupa aceasta partida ramane impresia ca Venus poate bate pe oricine si la orice scor, cu conditia sa se concentreze de la inceput si sa abordeze toate meciurile cu seriozitate si nu cu bascalia romaneasca de rigoare!

Totul pare o gluma acum dar care se poate ingrosa. Pentru a ramane in top juniorii trebuie sa se antreneze in continuare, sa fie seriosi, muncitori si modesti. Mai este mult pana departe.
In fond nu exista presiune, cel putin nu acum. Venus nu si-a propus sa castige campionatul la juniori dar o poate face tocmai pentru ca trateaza cu seriozitate competitia.
Etapa urmatoare la Independenta vine un alt adversar dificil (dar care adversar mai este acum facil?) – Lehliu Gara, o echipa echiibrata, cu jucatori buni, care la inceputul campionatului se anunta una dintre candidatele la castigarea titlului. Copiii Venusului trebuie sa fie seriosi, sa joace ceea ce stiu si astfel vor avea succes.

     
     Si mai este ceva ce totdeaua va vom aminti – secretul nostru, nu e greu dar este important – Multa munca si putin noroc!

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .