luni, 28 septembrie 2015

O JOACA!

Spicul Roseti - VENUS INDEPENDENTA 1-7 (Badea 3, Chirita 2, Borbely, Dumitrica)

     Galacticii lui Ilie Zeciu continua marsul spre un nou titlu de campioana. Sambata la Roseti a fost doar o joaca, un antrenament extrem de necesar in aceasta perioada pentru Venus. Gazdele au sperat ca pot pune piedica colosului cu care alta data se luptau la locurile fruntase, insa fara succes (in fapt, totdeaua cand Roseti se lupta pentru titlul de campioana o facea doar un tur….apoi praf).
Dupa o scurta tatonare bestiile au inceput sa muste. Cel mai letal atac din judet BBC – Badea, Borbely, Chirita a facut show pentru platitorii de bilete, cei care la final i-au astepat zeci de minute pentru o serie de autografe.
     La Reseti jucatorii Venusului s-au intrecut in eurogoluri si i-au incantat in sfarsit si pe pretentiosii conducatori si suporteri ai echipei.
Pretentiile si asteptarile sunt mari iar Voinescu & CO au priceput ca nu este de ajuns sa castigi, trebuie sa joci, sa faci spectacol si sa dai multe goluri! Glumim. Normal ca rezultatul primeaza.
Mai sunt si anumite lucruri de pus la punct. Spre exemplu – portarul Ciolan are “prima dubla“ daca nu primeste gol dar colegii il lucreaza si la fiecare meci “se prefac” ca o comit. Pai unde este spiritul de echipa mai baieti? JJJ
   Etapa urmatoare la Independenta se deplaseaza o alta echipa care in trecut se lupta la titlu – Victoria Lehliu. Acum insa vine din postura de incasator, pregatita sa primeasca o lectie galactica.


 FORZZA VENUS!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .